Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 октября 2013, 22:14
1378
0

Сергей СОЛДАТОВ: «Главное – встать на ноги»

Главный тренер клуба «Оболонь-Бровар» рассказал об игре своей команды

| Обновлено 09 октября 2013, 22:14
1378
0
Сергей СОЛДАТОВ: «Главное – встать на ноги»

Столичні «пивовари» доволі вдало розпочали нинішній сезон у другій лізі, виграючи навіть у складних поєдинках на виїзді. Проте в останніх турах команда примудрялася пропускати вирішальні м’ячі на останніх секундах і програвати, не реалізовуючи при цьому власні голеві моменти біля воріт суперника. «УФ» вирішив поцікавитися в головного тренера команди Сергія Солдатова у чому причина таких «завершень» матчів.

- Сергію Вікторовичу, останніми турами ваша команда демонструє досить нестабільні результати - програли аутсайдеру «Скалі» на останніх хвилинах у позаминулому турі, «Шахтарю-3» також на останніх секундах. Як вважаєте, у чому причина таких результатів?
- Можливо, хлопцям не вистачає концентрації в кінці матчу. До того ж, неабияк важливий і той фактор, що вся команда не до кінця готова функціонально, рівномірно. Окрім цього, позначаються травми, а хтось просто пропустив значну кількість часу, не маючи ігрової практики. Переконаний, причина лише у цьому.

- Можливо, важливу роль відіграє й такий фактор, як талан? «Оболонь-Бровар» не реалізовує свої моменти, натомість пропускає на останніх секундах…
- Як то кажуть, щастить сильнішим… Значить, десь наша команда у чомусь недопрацьовує. При тому, що моменти є, але ми їх не доводимо до кінця у кожній грі. Але в підсумку десь нам не вистачає майстерності.

- Ваша команда мало забиває. Як думаєте, це тимчасове явище?
- Переконаний, що це тимчасово.

- Скажіть, чи плануєте у майбутньому якісь кадрові рокіровки чи поповнення?
- Поки що не плануємо. Справа в тому, що ми вже й так взяли в команду багато футболістів, орієнтувалися саме на молодь. Але ж бачите самі, що поки молодь не зовсім виправдовує довіру. Молодих виконавців багато, проте, як показує практика, їм ще зарано грати на такому рівні… Однак, повторюся, поки що нікого не плануємо підписувати. Думаю, нам потрібно зігратися цим складом і все буде добре.

- Чи стоїть перед командою завдання вийти до першої ліги?
- Президент не ставив нам конкретно такого завдання. Головне, «обкататися», стати на ноги й бути в п’ятірці після першого кола.

- Наступного туру вдома граєте проти нинішнього лідера чемпіонату - «Тернополя». Як би охарактеризували суперника?
- Відповідно до тієї інформації, яку маємо, це команда, яка грає у силовий футбол. Команда мобільна, багато забиває верхових м’ячів. Окрему увагу слід приділити й стандартним положенням - це їхній основний козир.

- Тобто для вас найважливішим буде не програти боротьбу…
- Для нас головним буде забивати свої м’ячі та грати у свій футбол.

- Наостанок хочу уточнити: майбутній поєдинок ваша команда проведе вже на «Оболонь-Арені» чи ще на власній базі в Бучі?
- Плануємо провести матч уже на «Оболонь-Арені», головне, щоби не було сильного дощу.

Володимир БОБИР, «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.