Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Германия
|
1111
0

ЛЕВИГА: «Нападающих и защитников нужно поменять местами»

Игрок «Нефтяника-Укрнефти» прокомментировал последние матчи своей команды

- Прокоментуй коротко гру зі «Сталлю».
- Гарна вийшла гра з командою яка була на першому місті турнірної таблиці. Дуже гарно наша команда зіграла в обороні, практично не дала можливості супернику створювати гольові моменти. А в другому таймі повністю перехопили ініціативу і переграли команду суперника, що сказалось в трьох забитих м’ячах.

- Через хворобу цей матч пропустив капітан команди Леонід Бояринцев, це якось вплинуло на хід гри?
- Звичайно не вистачало Леоніда (старожила команди, який є капітаном по праву), але тим не менше кожен з хлопців готовий вийти на гру і замінити будь-якого гравця. На даний момент в команді велика конкуренція, усі працюють над тим щоб довести свою боєздатність і грати в основному складі.

- Пропущений авто гол «Сталлю» якось вплинув на психологічний стан команди?
- Я вважаю, що будь-який гол впливає, а який він був: сам собі забитий, рикошет чи команда суперника забила то це вже неважливо. Гол завжди трішки ламає команду. Ми добавили, а вони трохи розгубились.

- У попередніх матчах у тебе були моменти де ти мав нагоду закотити м’яча в сітку, а ти навпаки сильним ударом пробивав поруч з воротами?
- Так, був момент з «Олімпіком». Тренер вимагає, щоб з удару рвали сітку. Звичайно хотів забити технічно, грамотно, але на цей раз не поталанило. Постійно працюємо над своїми помилками, щоб забивати в кожному матчі.

- Наш захист забиває багато м’ячів і не тільки зі стандартних положень, на твою думку чого не вистачає нашим нападникам для реалізації моментів?
- Напевно потрібно нападників поміняти місцями з захистом.

- По закінченні сезону у тебе закінчується контракт з «Нафтовиком-Укрнафта», які твої плани на майбутнє?
- Про це думати ще рано, потрібно дограти ще сім ігор осінньої частини чемпіонату. Далі буде відпустка, потрібно відпочити, все зважити, розсудити і вже потім приймати якісь рішення.

- Декілька слів про наступний матч з «Буковиною».
- Чернівці, це далекий виїзд, важкий виїзд. Можливо через це нам не завжди складається там гарно зіграти, тобто позитивно. В принципі останнім часом ламаємо «традиції», вважаю що результат гри буде позитивним і команда візьме три очка.

fcnaftovyk.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.