Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
1801
0

Сергій КРИЛОВ: «Ми готові прийняти елітний раунд Кубку УЄФА»

Президент харківського «Локомотиву» про виступ команди в основному раунді єврокубку

Сергій КРИЛОВ: «Ми готові прийняти елітний раунд Кубку УЄФА»

- Сергію Вадимовичу, оцініть виступ «Локомотиву» в Кубку УЄФА?
- Нам випала достатньо складна група і після гри з французькою командою ми потрапили у важку ситуацію. Ніхто не чекав від «Спортинг Париж» такої гри. В цілому, ми домінували у першому таймі, а в другому нас зловили на контратаках і французам трохи пощастило. За великим рахунком, «Локомотив» не заслуговував на поразку у грі з парижанам, а сьогодні я був впевнений у перемозі через футбольний закон: «не може не щастити декілька разів поспіль». Якщо нам не пощастило у грі з французами, то мало пощастити сьогодні, а так воно й відбулося. Проте ми сьогодні виграли не тільки завдяки щастю, а й завдяки тому, що була командна дисципліна, а це дуже важливо. Хлопці сьогодні вийшли з хорошим настроєм і вірили в перемогу, я вірив у перемогу, тренер вірив у перемогу – ми всі вірили. Все, що сьогодні від нас вимагалося, ми виконали на 100%.

- Що Ви винесли для себе з проведення основного раунду КУЄФА як для президента клубу?
- Це дуже добре, що ми цей раунд провели у себе вдома. У першій грі ми недопрацювали багато організаційних моментів, але дякую УЄФА, адже від них приїхав кваліфікований спеціаліст. Він нам багато чого розповів і в дечому допоміг. У першому турі були певні проблеми, в другому залишилися невеликі дрібниці, а сьогодні вже все було чудово. Наразі ми готові на високому рівні прийняти елітний раунд. У кінцевому підсумку, нам висловили подяку за організацію і проведення цього етапу.

- Чи будете подавати заявку на проведення елітного раунду?
- Авжеж, це навіть не обговорюється. Ми щасливі, що нам дозволили прийняти основний раунд і дуже хочемо прийняти й елітний. Усі можливі організаційні недоліки буде усунено. Я вважаю, що УЄФА нас може підтримати, а це дасть нам шанс. Насправді, перед «Локомотивом» стоїть завдання – вихід у «Фінал чотирьох». Команда вірить у це, і готова здійснити цей крок. Сьогодні ми це продемонстрували.

- Сміливі завдання.
- Життя покаже. Треба ставити такі завдання, щоб їх складно було досягнути, але можна було виконати.

- Тренери інших команд скаржилися на тарафлекс. Якщо Харкову дадуть право проведення елітного раунду, то є чи є можливість постелити паркет?
- Це не важливо. От наприклад, «Тулпар», для них це теж незвичне покриття, але ж вони довели, що можуть грати. Чи французи, які казали, що на ньому майже не грали, але ж обіграли на рідному покритті «Локомотив». Я в ситуації на чому грати – тарафлексі чи паркеті – керуюся тільки думкою свого тренера. Як він скаже – так воно і буде. Нам байдуже, але сьогодні тренер сказав, що нашій команді краще грати на тарафлексі. Що дійсно важливо, так це те, що казав тренер «Марки» після сьогоднішнього матчу про те, що ми більше хотіли, тому й перемогли. Ми сьогодні грали не тільки за «Локомотив», а й за Україну, тому й перемогли ми за Україну.

Андрій Гулій, спеціально для Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Юный хавбек украинского происхождения тренируется с основой МЮ
Футбол | 28 марта 2024, 21:15 4
ФОТО. Юный хавбек украинского происхождения тренируется с основой МЮ

Закери Бауманн принял участие в тренировке первой команды

Украинский арбитр назначен на Финал четырех футзальной Лиги чемпионов
Футзал | 26 марта 2024, 14:44 1
Украинский арбитр назначен на Финал четырех футзальной Лиги чемпионов

Денис Куцый станет первым украинцем, который будет работать на таком уровне

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.