Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 30 декабря 2013, 17:25
3413
0

Спортлидер+ одержал волевую победу над ЛТК

Хмельницкая команда добыла минимальную победу

| Обновлено 30 декабря 2013, 17:25
3413
0
Спортлидер+ одержал волевую победу над ЛТК

До звітної гри обидві команди не набрали жодного очка. Різниця була лише у тому, що луганчани провели два матчі, у той час як подоляни – один. Проте у цьому поєдинку господарі поля просто таки не мали права програвати – перший домашній матч сезону та ще й повністю заповнений оновлений спортивний комплекс управління МВС вимагали від «Спортлідера+» лише позитивного результату. На руку хмельничан зіграло і те, що команда практично не зазнала кадрових змін, що не скажеш про гостей.

Розпочали «спортлідерці», як і годиться господарям, «першим номером». Намагалися швидко переходити від оборони в атаку рейдами по флангу, а при втраті м’яча пресингували суперника. Свої нагоди мали Михайленко, Калуков, Фетько, активним на правому фланзі був Сондак, проте голкіпер «ЛТК» Петро Ільків був непробивним. Хоча почасту і самі подоляни грішили неточними ударами.

При тотальній перевазі «Спортлідера+», луганчани спромоглися лише на удар Вершиніна. Але уже у наступній атаці «телефоністи» забили. На 10-ій хвилині Разуванов з десяти метрів пробив під праву стійку.

Пропущений гол не позначився на грі «Спортлідера+», який продовжував створювати небезпеку біля воріт гостей. Івонко з декількох метрів не влучив у рамку. Згодом Калуков відібрав м’яча на чужій половині поля, але все той же Івонко схибив. Намагався «пробити» кіпера «ЛТК» і сам Калуков, і Сондак, але марно. Натомість господарі вдруге пропустили. Дзюбу збили в декількох метрах від карного майданчика, а Вершинін взяв та й вгатив прямим ударом. 0:2.

Здавалося, що нефарт «Спортлідер+» тягнеться ще з минулого сезону. Команда демонструє гострий футбол, проте перемогти не може. Але ще до перерви Сондак таки відквитав один гол, пробивши з гострого кута у дальню «дев’ятку». Після перепочинку «спортлідерці» відновили паритет. Калуков сильно пробив з-за меж карного майданчику, а Сондак п’яткою підправив політ м’яча.

Після другого забитого голу господарі уже більш обережно грали у захисті. І намагалися ловити суперника на контратаках. І це спрацювало. Сондак помчав по лівому флангу, пробив, голкіпер перевів на аут, але Володимир швидко відпасував на Іванова, який поцілив поміж ніг воротарю «ЛТК». Далі уже луганчани пішли у ва-банк – спочатку голкіпер почав підключатися до атак, а потім і п’ятого польового стали випускати. До речі, страж воріт «телефоністів» Петро Ільків міг врятувати свою команду від поразки, але поцілив у поперечину. Декілька моментів мав і Пічкуров, проте його ударам бракувало влучності та й Максим Лисенко демонстрував свою майстерність.

У підсумку 3:2, і «Спортлідер+» здобуває першу в своїй історії перемогу у регулярному чемпіонаті Екстра-ліги. За тиждень хмельничани поїдуть у гості до львівської «Енергії», а луганчани наступний тур пропускають.

Віктор ПАЛАМАРЧУК

«Спортлидер+ (Хмельницкий)» - «ЛТК (Луганск)» - 3:2

«Спортлидер+ (Хмельницкий)»: Максим Лысенко - Владимир Сондак, Дмитрий Калуков, Алексей Фетько, Вадим Иванов - Виталий Атаманюк, Дмитрий Мартынюк, Дмитрий Михайленко, Максим Ивонко, Андрей Засенко, Юрий Карбовский, Андрей Чуднов
«ЛТК (Луганск)»: Петр Илькив - Павел Пичкуров, Виталий Дзюба, Максим Мануйленко, Александр Вершинин - Анатолий Милинький, Владимир Разуванов, Максим Бессалов, Максим Литвинов, Никита Лазыкин

Владимир Сондак, 18, Дмитрий Калуков, 24, Вадим Иванов, 30 - Владимир Разуванов, 10, Александр Вершинин, 17
 Петр Илькив, 21.

Арбитры: Олег Коваленко (Донецк), Алексей Банасько (Фастов)

Удары (в створ): 14 (11) - 13 (8)

СПОРТЛИДЕР+ - ЛТК. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА.

Sport.ua

Видеообзор сайта www.sportlider.km.ua

События матча

30’
ГОЛ !
Вадим Иванов(Спортлидер+ (Хмельницкий)) точно пробил метров с 8-ми - мяч пролетел между ногами у Илькива.
24’
ГОЛ !
Дмитрий Калуков(Спортлидер+ (Хмельницкий)) сместился с фланга и пробил точно в угол.
18’
ГОЛ !
Гол забил Владимир Сондак(Спортлидер+ (Хмельницкий)).
17’
ГОЛ !
Александр Вершинин(ЛТК (Луганск)) прямым ударом со штрафного.
10’
ГОЛ ! Гол забил Владимир Разуванов(ЛТК (Луганск)), который метров с 10-ти пробил точно под штангу.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Кейн и банда. Топ-10 бомбардиров в истории, у которых 0 титулов за карьеру
Футбол | 10 мая 2024, 07:23 2
Кейн и банда. Топ-10 бомбардиров в истории, у которых 0 титулов за карьеру

У Гарри 249 голов в топ-5 чемпионатах Европы, но ни одного командного трофея...

Где смотреть онлайн бой Василий Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 мая 2024, 08:47 1
Где смотреть онлайн бой Василий Ломаченко – Джордж Камбосос

12 мая в австралийском Перте пройдет поединок за титулы IBF и IBO

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.