Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1733
0

Александрия не смогла обыграть Ниву + ВИДЕО

Подопечные Владимира Шарана расписали мировую с тернопольчанами на своем поле

Александрия не смогла обыграть Ниву + ВИДЕО

Статистика очних протистоянь команд-суперниць ПФК «Олександрія» та тернопільської «Ниви», що розпочинали 13-й тур чемпіонату «FAVBET Ліга –1», була на боці олександрійців. В першій лізі команди провели  лише два матчі.  В Олексанрії наші земляки перемогли – 3:0(Є.Шупік – 2, Д.Суспіцин), а в Тернополі – 2:0(К.Сидоренко – пенальті та І.Мельник).

Початок гри ознаменувався швидкими випадами господарів в атаці і їх намаганні забити швидкий гол. Вже на 2-й хвилині зустрічі, після подачі в штрафний майданчик гостей, гостро намагався зіграти форвард господарів Ю.Коломоєць, але на мить його випередив голкіпер «Ниви» А.Новак. А ще через дві хвилини міг відзначитися А.Кіча, який після розіграшу кутового зправа з кута штрафного майданчика пробив вище воріт.

Перша ж атака тернополян закінчилася голом. М’яч  опинився у досвідченого Б.Баранця, який влучно пробив з-за меж штрафного майданчика в правий нижній кут воріт Р.Зарубіна. Цей гол став першим офіційним забитим м’ячем гостей у ворота олександрійців в протистоянні цих команд. І цей несподіваний гол став «холодним душем» для «Олександрії». Великими силами господарі поля почали штурмувати ворота А.Новака, намагаючись зрівняти рахунок в матчі. Надзвичайну активність в ці хвилини виявив В.Грицук, який мав нагоду результативно завершити багатоходівку  за участю А.Запорожана  та А.Сухоцького. В свою чергу не відсижувалися в обороні і гості. Підопічні І.Яворського на 12-й хвилині провели швидку контратаку, де роль наконечника міг відіграти С.Загинайлов, який небезпечно пробив з кута карної зони, але м’яч пролетів поряд зі стійкою. Не забарилися з відповіддю і господарі. Після гострої подачі В.Бідловського в район 11-ти метрової штрафної позначки, А.Кіча в падінні пробив по воротах, але м’яч став легкою здобиччю голкіпера «Ниви».  Після пропущеного голу олександрійці значно активізувалися, їхні атаки все далі ставали гострішими. Небезпечний стандарт заробляє активний В.Грицук, а досвідчений А.Запорожан знає що робити в таких випадках. Своїм потужним ударом відправляє м’яч у правий верхній кут воріт кіпера «Ниви» А.Новака.  



На 34-й хвилині перспективна атака наших земляків. А.Кіча, обігравши суперників, зробив передачу на В.Грицука, але той  невдало прийняв м’яч і момент було втрачено. Але вже за мить він міг виправити свою помилку, сміливо ідучи на прострільну передачу з лівого флангу В.Бідловського, але в останню мить м’яч зрізався з ноги і пролетів поряд зі стійкою воріт гостей.

З-за прохолодної погоди невелика, але досить активна група вболівальників постійно гнала своїх улюбленців вперед.Намагаючись загострити гру в атаці, В.Шаран замінює юного Є.Банаду на досвідченого Р.Зейналова. Протягом усього другого тайму господарі продовжували шукати щастя біля воріт тернополян. Хорошу нагоду оформити дубль втратив А.Запорожан, після удару якого м’яч просвистів над поперечиною. Стати героєм матчу міг Ю.Коломоєць, завершаючи перспективну передачу В.Грицука з лівого флангу. Протягом матчу гравці обох команд робили багато помилок, чи то від м’якого поля, чи то від втоми після кубкових баталій. Треба віддати належне і гостям, які в даній ситуації не знітилися і в декількох моментах могли суттєво зіпсувати настрій одному з лідерів чемпіонату, якби невеликий на зріст І.Мельник в боротьбі з двома захисниками «Олександрії» був більш фартовим.

На післяматчевій прес-конференції обидва тренери виказали думку про те, що нічийний результат в звітному матчі став закономірним.

ПФК Александрия


ПФК «Олександрія» - ФК»Нива»(Тернопіль) 1:1(1:1)
ПФК «Олександрія»: Зарубін,Сухоцький,Кіча(Соломка,77),Запорожан к к-к, Грицук,Шендрік,Старенький,Бідловський(Пічкур,65),Коломоєць(Локтіонов,80), Банада(Зейналов,46), Басов.
ФК «Нива»: Новак, Романюк, Лазорик, Донець, Яневич, Івашко(Гірський,66), Кікоть(Басараб,57), Г.Баранець к-к, Загинайлов(Білий,87), Б.Баранець, Мельник(Бадло,90+4).
Попередження: Р.Зейналов(50), Ю.Коломоєць(61),Кіча(72), Шендрік(90+2) – Г.Баранець(24), А.Кікоть(33), І.Мельник(42).
Голи: А.Запорожан(16) – Б.Баранець(5).

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.