Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
1159
0

Сергій КРАВЦОВ:«Локомотиву треба реалізовувати свої моменти»

Екс-гравець МФК «Кий» Сергій Кравцов про матчі першого дня Кубку УЄФА в Харкові

У Харкові на матчі основного раунду Кубка УЄФА зібралося немало відомих футзальних особистостей, тож не можна було не поцікавитися їхньою думкою. Своєю думкою про стартові ігри поділився екс-гравець МФК «Кий» Сергій Кравцов.

По грі «Марка Футзал» «Спортинг Париж»

Зрозуміло, що це італійський футзал і команда показала саме те, на що, припустимо, я розраховував побачити: хороша робота з м’ячем, ігрова дисципліна, награні тактичні схеми, ну і плюс висока індивідуальна майстерність , ти х же Бертоні, Нори, які є гравцями збірної Італії. Зрозуміло, що суперник був не той, щоб зараз оцінити реальну силу «Марки Футзал», але сьогодні подивимось, бо у них буде серйозніша гра. По французам складно щось сказати. Напевно, на мій погляд, це найслабкіша команда у групі, хоча б виходячи з того, що у них обмежена кількість гравців. Але дуже яскраво виділяється Діого. По ньому видно, що це гравець дуже високого рівня: спокійна робота з м’ячем, знає коли потрібно віддавати передачу. Просто грати 37 хвилин без замін на рівні основного раунду Кубка УЄФА – це перебір. Хотілося б подивитися на «Спортинг» без цього гравця, що б вони змогли продемонструвати? На мою думку, він є стрижневим гравцем і вся гра команди тримається саме на ньому.

По грі «Локомотив» – «Тулпар»

Грали дві хороші команди і гра була цікава, рясніла небезпечними моментами, що не завжди виходить на тарафлексі. Прикладом тут є нещодавня гра збірних України і Угорщини, де було небагато справді гольових моментів. У цій грі було все: напруга, пристрасті, вилучення, помилки. Я вважаю, що, в принципі, результат правильний. Якби у кінці якась з команд забила гол і перемогла, то це було б по-спортивному несправедливо. Хоча справедливість у спорті – це поняття відносне. Гра проходила хвилями, то одна команда володіла перевагою і створювала моменти, то інша. Вирішальний момент був за 4,5 хвилини до кінця гри, коли у «Тулпара» видалили Нургожина, але чомусь у цей момент, важко пояснити чому, несподівано така достатньо досвідчена і кваліфікована команда, як «Локомотив», дозволила супернику, маючи на одного гравця більше, створити два моменти, а потім одразу ж і третій. Тут молодець Євген Іваняк. Харків’яни завжди практикують зміну воротарів протягом гри, але, не в образу Дмитру Литвиненку, невідомо що було б у другому таймі. Іваняк у другому таймі став у ворота і виручив у тих моментах, де потрібно було це робити. «Локомотиву» і у грі з італійцями треба реалізовувати моменти, бо вчора їх вистачало. Все ж нічия по такій грі правильний результат, і далі обидві команди мають чудові шанси обіграти двох наступних суперників, і разом вийти в наступний раунд.

Андрій ГУЛІЙ, спеціально для Sport.ua
 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

МИЛЕВСКИЙ: «Хочу найти нападающего в Динамо, который был бы похож на меня»
Футбол | 24 апреля 2024, 21:47 13
МИЛЕВСКИЙ: «Хочу найти нападающего в Динамо, который был бы похож на меня»

Экс-форвард «Динамо» хочет вернуться только в киевский клуб

Итальянский топ-клуб может летом подписать Довбика
Футбол | 24 апреля 2024, 14:37 6
Итальянский топ-клуб может летом подписать Довбика

Форвард «Жироны» может продолжить карьеру в «Наполи»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.