Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 октября 2013, 07:28
1705
0

Волынь разгромила ФК Рожище

Луцкая команда провела товарищеский спарринг

| Обновлено 02 октября 2013, 07:28
1705
0
У вівторок луцька «Волинь» провела черговий товариський матч в одному із районів області. Цього разу делегація провідного клубу Волині завітала у Рожище і зустрілася із місцевим ФК «Рожище».
 
У холодну погоду на місцевий стадіон завітала приблизно тисяча вболівальників. «Волиняни» приїхали у бойовому складі, хіба давши відпочити Сергію Сімініну та Еріку Бікфалві. Капітан Ванче Шиков посилено розминався, але тренери вирішили не задіювати його у грі, адже попереду у Ванче два матчі за національну збірну Македонії. Натомість у стартовому складі вийшло кілька гравців, які перебувають у «Волині» на перегляді. Один з них навіть встиг відзначитися у матчі.
 
Передусім головний тренер Віталій Кварцяний подякував рожищенцям за запрошення та подарував власну книгу ветерану рожищенського футболу і тренерської роботи Степану Наконечному. Степана Федоровича, до слова, Кварцяний пригадує у своїй книзі теплими словами. Він, наприклад,  дав дорогу у великий футбол такому гравцю «Волині», як Сергій Богунов. Рожищенці тепло приймали гостей, тому атмосфера на грі була комфортною.
 
Щоправда гостям довелося витратити час, аби адаптуватися до незвичного газону і першого голу вболівальники чекали десять хвилин. Він на рахунку Лопеса. Рамон, який вийшов на поле із капітанською пов`язкою, був найактивнішим у складі лучан у першому таймі. І гол забив, і тричі по воротам бив, і пас на потенційного новачка віддав, після якого той забив другий гол. Щоправда,господарі сквитали один м’яч (Володимир Майструк) і відразу по цьому мали шанс навіть зрівняти рахунок, але Неділько парирував поспіль два удари впритул. У першому таймі відзначився ще Шумахер, а склад «Волині» зразка другого тайму забив ще п’ять разів (тричі Козьбан, по одному разу Хомченко та Мемешев). Гол Редвана був вочевидь найефектнішим у матчі. Фінальний результат 8:1 і рожищенці ще довго не відпускали гравців «Волині» та їхнього тренера, які фотографувалися із вболівальниками та роздавали автографи.
 
Склад «Волині» у першому таймі: Неділько – Годований, Масло, Матуку, Шіш – Гравець на перегляді (Парцванія), Матей – Лопес, Бабатунде, Шумахер – Гравець на перегляді.
 
Склад «Волині» у другому таймі: Шеліхов – Парцванія, Шершун, Приндета, Нємчанінов – Гошкодеря, Скоба – Мемешев, Задерецький, Козьбан, Хомченко.

Волинь
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 13:06 8
Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024

Бывший главный тренер «Динамо» считает, что опыт Андрея всегда пригодится Украине

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.