Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 28 сентября 2013, 18:47
1488
1

Черкаські Мавпи у товариському матчі обіграли БК Київ

Гра завершилася мінімальною перемогою помаранчево-чорних - 78:76

| Обновлено 28 сентября 2013, 18:47
1488
1
Черкаські Мавпи у товариському матчі обіграли БК Київ
БК «Київ» - «Черкаські Мавпи» 76:78 (18:16; 27:19; 17:21; 14:22)
«ЧМ»: Чигринов 3 оч, 4 гп; Сміт 19 оч, 4 гп, 2 під, 2 втр, 3 пх; Михайлюк 6 оч, 3 під; Кальніченко 4 під; Руслов 2 оч, 2 під; Сокур 5 оч; Чумаков 13 оч, 5 під, 2 гп, 4 врт; Тімерманіс 6 оч, 2 під; Мур 5 оч, 6 гп; Уошбарн 19 оч, 5 під, 2 прх
 
«К»: Хамфрі 13 оч, 2 гп, 2 під, 4 втр; Бобров 18 оч, 7 під, 2 вт, 3 прх; Отверченко 11 оч, 4 під, 3 гп, 3 вт; Подоля 11 оч, 6 під; Девіс 8 оч, 3 під, 4 гп, 3 птр, прх, Швець 5 оч, 2 під.
 
Сьогодні у резервному залі київського Палацу Спорту "Черкаські Мавпи" провели спаринг з БК "Київ". Гра завершилася мінімальною перемогою помаранчево-чорних - 78:76.
 
Фактично цей матч став контрольною перевіркою перед  початком сезону у Суперлізі, який для «Черкаських Мавп» стартує 4-го жовтня домашнім матчем проти «Говерли». Характерно, що обидва наставники у цій грі дали багато часу молодим виконавцям, на яких розраховуватимуть по ходу сезону. Так, майже всю другу половину матчу стосунки на київському паркеті з’ясовували омолодженні склади. 
 
Ривок «Києва» у другому періоді був зумовлений високим відсотком реалізації триочкових господарями. Це допомогло киянам піти на велику перерву з десятиочковою різницею – 45:35. Відставання довелося відігравати молоді. Справу ж до перемоги наприкінці матчу вже доводила основа «Черкаських Мавп». Як результат, нашій команді вдалося оформити непросту перемогу – 78:76. Найбільше для командного успіху постарався американський дует: Джейсон Уошбарн та Террі Сміт. Ці виконавці зібрали по 19 очок, які підкріпили чотирма передачами та п’ятьма підбираннями, відповідно. 
 
Володимир Холопов, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»: «Зважаючи на те, що нам не хотілося програвати напередодні старту сезону, наприкінці матчу я повернув на майданчик основний склад, який і довершив зусилля молоді. Загалом же, ця гра пройшла під знаком молодих баскетболістів. Для мене особливо було важливо перевірити їх, аби розуміти, наскільки на них можна розраховувати у чемпіонаті. Не в останню чергу через це Михайлюк відіграв більше 20-ти хвилин. Скажу, що епізодично він виглядав непогано, хоча у нього не ще все виходить, але, якщо він продовжить натхненно працювати, то зможе приносити користь команді у Суперлізі вже цього сезону. Якщо розглядати матч через призму старту сезону, то не можу сказати, що я повністю задоволений. Думаю, жоден тренер не може бути задоволений грою команди на 100 відсотків, але простежуються позитивні моменти, особливо це стосується захисту. Відносно нападу, хотілося, щоб ми працювали організованіше, менше допускали помилок і більше дорожили м’ячем».

Черкаські Мавпи
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Naum1221
молодцы, михайлюка пыдтягують до команди