Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 25 сентября 2013, 18:44
1798
0

Юношеская сборная Украины обыграла Италию

Подопечные Александра Головко провели товарищеский матч с итальянцами

| Обновлено 25 сентября 2013, 18:44
1798
0
Юношеская сборная Украины обыграла Италию

У середу, 25 вересня, на стадіоні НТК ім. В. Баннікова у Києві юнацька збірна команда України U-18 у товариському матчі обіграла однолітків з Італії з рахунком 2:1.

Матч відвідали президент Федерації футболу України Анатолій Коньков та головний тренер національної збірної команди України Михайло Фоменко. Анатолій Дмитрович та Михайло Іванович спостерігали за грою підопічних Олександра Головка з ВІП-ложі стадіону разом з представниками італійської делегації.

Незважаючи на товариський статус матчу, на полі протягом усього поєдинку точилася жорстка безкомпромісна боротьба. На перших хвилинах гри італійці мали декілька непоганих нагод для взяття воріт. Найбільш активним був капітан італійської збірної Черрі, який раз за разом опинявся на вістрі атак своєї команди.

Якщо підопічні Олександра Головка у першому таймі не поступалися суперникам у боротьбі, то комбінаційна гра «синьо-жовтих» залишала бажати кращого. На 17-й хвилині Париджині завдав удару по воротам Безрука, але голкіпер надійно відіграв епізод. На 30-й хвилині помилка Медведя біля власного штрафного майданчику ледве не закінчилася неприємностями, але удару Пульєзе бракувало влучності.

На другий тайм збірна України вийшла заведеною та по-спортивному розлюченою. Біля воріт італійської збірної раз за разом почали з’являтися небезпечні моменти. На 53-й хвилині Кочергін виходив на ворота суперників, але удар нападника оминув дальню стійку.

На 54-й хвилині Кочергін забив гол, але арбітр не зарахував його через офсайд. Але вже через вісім хвилин українці відсвяткували взяття воріт. Зубков прийняв м’яч на вході до штрафного майданчику, вдало прикрив його корпусом від декількох суперників і невідпорно пробив у дальній нижній кут воріт Аудеро.

На 71-й хвилині команда Олександа Головка вдруге відзначилася у воротах збірної Італії. Арбітр призначив штрафний у 28-ми метрах від воріт гостей, а потужний «постріл» капітана команди Зінченка оминув усіх футболістів у штрафному майданчику і влучив у ближній кут воріт італійської команди.

Протягом 15-ти останніх хвилин матчу Україна змушена була грати у меншості. Арбітр вилучив Лучкевича за підкат ззаду на супернику. Але італійським юнакам вдалося лише забити гол престижу − на 91-й хвилині відзначився Бонаццолі.

Товариський матч

Україна U-18 − Італія U-18 − 2:1
Голи:
Зубков (62), Зінченко (71) − Бонаццолі (90+1)

Попередження: Арендарук (16) - Дімарко (54), Черрі (74)

Вилучення: Лучкевич (74)

Україна: Безрук − Кірюханцев, Лучкевич, Каплієнко, Матвієнко (Кльоц, 46), Арендарук (Стефурак, 83), Медведь, Кочергін, Зубков (Квич, 87), Лукьянчук, Зінченко (Вергун, 90+3)
Італія: Скуффет (Аудеро, 46) − Тіболла, Дімарко, Пульєзе, Калабрезі (Тутіно, 71), Капрадоссі, Палацці (Делла Джованна, 71), Черрі (Фаббро, 75), Відо (Бонаццолі, 46), Париджині (Бальдіні, 46), Романо (Стеффе, 80)

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.