Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 24 сентября 2013, 21:39
1486
3

Александр ХАЦКЕВИЧ: «Отступать уже некуда»

Наставник «Динамо-2» прокомментировал выступления своей команды

| Обновлено 24 сентября 2013, 21:39
1486
3
Александр ХАЦКЕВИЧ: «Отступать уже некуда»
Александр Хацкевич

За підсумками минулого чемпіонату, ледь врятувавшись од пониження в класі, кияни значно омолодили склад, підсиливши його декількома виконавцями серйозного класу. Але результати поки що невтішні. Команда міцно посідає останній рядок у турнірній таблиці, хоча за рівнем гри поступається своїм опонентам не так значно, як про це говорять цифри. По закінченні матчу з «Полтавою», який кияни програли - 1:2, у розмові з кореспондентом «УФ» наставник «Динамо-2» Олександр Хацкевич був небагатослівний, адже настрій не той, та й про останні новини з табору першої команди він уже, мабуть, чув.

- Сьогодні програли гру на «другому поверсі», - сказав Хацкевич. - У цілому мали досить упевнений вигляд, моментами проводили небезпечні атаки. У першому таймі моя команда взагалі грала дуже добре. Періодами солідно проявляли себе в обороні, що може тільки радувати. Створювали моменти й попереду. Повинні були забивати другий м’яч, однак Олег Маїк свій шанс до логічного завершення не довів. Після перерви програли в першій половині тайму, адже у силовій боротьбі більш мужня «Полтава» мала кращий вигляд. Не може поки що наша молодь грати на рівних із більш досвідченими виконавцями, які є в інших колективах. Сьогодні гості вирішили долю матчу за рахунок того, що їхні кремезні гравці вривалися в карний майданчик, відтак просто «зносили» наших захисників. Отож, програвши «другий поверх», ми програли й гру. Але навіть за таких обставин, уважаю, могли врятуватися. Але на останніх хвилинах Юссуф змарнував прекрасну нагоду…

- За рахунок чого можна було підсилити гру у цьому матчі зокрема, та за рахунок кого це робитимете згодом?
- У нас зараз є деякі проблеми зі складом. Зокрема, після минулого матчу з «Украгрокомом» були проблеми зі здоров’ям у Дмитра Коркішка. Не може поки що нам допомогти й Віталій Каверін. У цій грі вони нам знадобилися б, і це теж, певною мірою, вплинуло на результат. А якщо говорити в цілому, то нам зараз відступати вже нікуди.

А відступати й справді вже немає куди. До всіх бід динамівців додався ще й непростий календар в найближчих трьох турах. Кияни спочатку в Донецьку зіграють із «Олімпіком», потім прийматимуть «Суми» й на завершення поїдуть до Алчевська, де протистоятимуть місцевій «Сталі». Це все команди з першої четвірки, тому завдання в підопічних Олександра Хацкевича на цьому етапі надскладне.

Володимир КОЦУР, «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Безумное начало матча Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забил
Футбол | 04 мая 2024, 19:43 3
ВИДЕО. Безумное начало матча Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забил

Счет на 3-й минуте открыл Андреас Кристенсен, Артем сразу же ответил

Стали известны оценки Довбика и Цыганкова за исторический матч с Барселоной
Футбол | 04 мая 2024, 22:25 4
Стали известны оценки Довбика и Цыганкова за исторический матч с Барселоной

«Жирона» обыграла «сине-гранатовых» 4:2 и впервые в истории вышла в Лигу чемпионов!

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
BBB
Ну это уже слишком!Пусть ходят себе,кто им мешает,вот только не работают в клубе!!!Если уж так охота,то пусть с пацанами возятся,прививают любовь к футболу!!!А вот когда воспитают хотя бы одного "Шевченко",да выиграют со своими пацанами хоть что-то,тогда можно переходить и на более высокий уровень!!!
Dron
Бывшие динамовцы игроки упорно гробят свой клуб на всех фронтах. Пора издать закон, запрещающий бывшим игрокам ДК приближаться на расстояние менее 300м к стадиону Динамо, Олимпийскому и базе в Конче-Заспе.
rem3214
это уже не смешно...