Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2345
0

Ураган – Ураган-2 – 1:4

Історична перемога «молодшого брата»

Ураган – Ураган-2 – 1:4

Все колись буває вперше... За останній рік відбулося шість контрольних поєдинків «основи» і «дублю» «Урагану», а цього тижня одноклубники провели між собою два спаринги. І лише сьогодні, з сьомої спроби підопічним Івана Скіцка вперше вдалося перемогти свого «старшого брата». Фактично, доля матчу вирішилася наприкінці поєдинку, і ця перемога виявилась не лише історичною, а й вольовою для першолігової команди.

Перший тайм завершився з нулями на табло, хоча було кілька доволі небезпечних моментів біля обох воріт. Однак з реалізацією ніяк не складалося. Зокрема, тільки один Тарас Королишин змарнував два-три виходи сам-на-сам. Рахунок був відкритий на 23-й хвилині, коли Роман Кордоба прямим ударом зі штрафного не залишив шансів Бухваку – 1:0. «Дублери» також результативно розіграли стандарт через 9 хвилин – після введення м'яча з ауту новобранець «Урагану-2» Ігор Кушецький відзначився дебютним голом – 1:1.

За три хвилини до фінальної сирени після флангового прострілу м'яч від ноги Кордоби опинився у сітці воріт «основи» – 1:2. Мінімальна перевага у рахунку протрималася до останньої хвилині, коли вболівальники побачили ще два голи. За 58 секунд до кінця Павло Миколюк впевнено реалізував 10-метровий за шостий фол «Урагану», а завершальну крапку поставив той же Кушецький, котрий у швидкій контратаці майстерно переграв Колтка та оформив дубль за 15 секунд до сирени.

Ураган – Ураган-2 – 1:4 (0:0)
«Ураган»:
Колток – Боргун, Королишин, Рудавець, Корсун – Кіндратів-к, Макаєв, Якунін, Роніньо – Кордоба, Павлюк, Будняк, Горбатий
«Ураган-2»: Бухвак – Горпинич, Миколюк, Пелех, Лясковський – Зварич-к, Баланик, Кушецький, Ярий – Цілик, Кефа
Голи: Кордоба (23) – Кушецький (34, 40), Кордоба (36, автогол), Миколюк (40).

Післямова
Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Ми створили багато моментів, а от з реалізацією не склалося, десь не пощастило. А загалом, за шість днів ми провели три спаринги, і гравці відверто вже «наїлися» футзалом. Тим паче, відчувалася фізична втома, адже цей тиждень ми працювали у режимі дворазових тренувань. До того ж, не було надмірного бажання на відміну від «Урагану-2». Вони – молодці, старалися, билися до кінця. Відчувалося, що саме вони хотіли більше здобути перемогу, з чим я їх і вітаю.

- Наприкінці ви навіть не спробувати вдатись до гри з п'ятим польовим. Чому?
- Справа в тому, що ми награвали другу четвірку, оскільки фактично вся перша зараз перебуває у національній збірній. Пішли на точкові зміни, давши шанс молодим гравцям. До того ж, у першому таймі травмувався Кіндратів, якого ми награвали при грі з п'ятим польовим. У нього була підозра на перелом, але, здається, все гаразд. Побачимо після вихідних – наскільки серйозна травма.

Іван СКІЦКО, головний тренер «Урагану-2»:

- На кожен матч з «Ураганом» ми налаштовуємося дуже серйозно, адже для наших молодих гравців це шанс проявити себе на фоні сильного суперника. Звісно, я задоволений перемогою, хоча рахунок – не по грі. Десь везіння, удача сьогодні були на нашій стороні. Непогано зіграв наш воротар Бухвак, який кілька разів здорово виручав. І реалізацією створених моментів я задоволений. Хоча все вирішилося на останніх хвилинах, гадаю, результат не є головним ні для нас, ні для «Урагану». Побільше би таких ігор, адже наші хлопці набираються впевненості і досвіду, втім є над чим працювати. В першу чергу, над психологією гравців.

- Як надалі «Ураган-2» готуватиметься до старту Першої ліги?
- Крім двох дуже потрібних спарингів з «Ураганом», які були зіграні цього тижня, наступної суботи ми проведемо товариський матч у Хмельницькому зі «Спортлідером+». Вони як раз пропускатимуть другий тур Екстра-ліги. Далі тренуватимось вдома, а потім знову вирушимо до Хмельницького, адже отримали запрошення на турнір «Кубок свободи», що відбудеться 11-13 жовтня.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.