Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1157
0

Ураган - Ураган-2 – 7:3

«Основа» віце-чемпіонів України знову розгромила дублерів

Ураган - Ураган-2 – 7:3

У середу, 17 вересня, обидві «ураганівські» команди провели між собою контрольний поєдинок. Замість трьох збірників Сімки, Валєнка і Шотурми наставник віце-чемпіонів України Сергій Гупаленко надав шанс проявити себе дублерам, які влітку провели повноцінні збори з «основою» – Корсуну, Рудавцю і Горбатому.

Натомість головний тренер «Урагану-2» Іван Скіцко був обмежений у виборі виконавців. Тим не менш, саме його підопічним вдався хороший дебют. Впродовж кількох стартових хвилин першолігова команда повела у рахунку завдяки двом голам Баланика і Миколюка. Однак незабаром після прострілу Макаєва капітан дублерів Зварич зрізав м'яч у власні ворота. А наприкінці першого тайму Кордоба оформив «дубль» і вивів «основу» вперед – 3:2.

На початку другого тайму Горпинич зрівняв рахунок, після чого глядачі стали свідками ще чотирьох забитих м'ячів. Щоправда, усі голи залітали у ворота «Урагану-2», і тут не обійшлося без прикрих помилок голкіпера. Зокрема, до екватору тайму досвідчені Макаєв та Якунін збільшили перевагу, а невдовзі молоді Рудавець і Боргун довели рахунок до розгромного – 7:3.

Цієї суботи івано-франківські одноклубники запланували ще один спаринг у манежі Коледжу фізвиховання (поч. 13:00). За два дні до цього – у четвер, 19 вересня, «Ураган» вдома зіграє товариський матч зі «Спортлідером+» (поч. 17:30). А от наступної суботи, 28 вересня, вже «Ураган-2» гостюватиме у Хмельницькому, де проведе контрольну гру з командою Екстра-ліги.

Ураган – Ураган-2 – 7:3 (3:2)
Ураган
: Колток (Ципун, 21) – Боргун, Королишин, Павлюк, Будняк – Кіндратів, Макаєв, Якунін, Роніньо – Кордоба, Рудавець, Горбатий, Корсун.
Ураган-2: Кучера – Горпинич, Миколюк, Пелех, Лясковський – Зварич-к, Баланик, Кушецький, Кефа – Цілик.
Голи: Зварич (9, автогол), Кордоба (17, 19), Макаєв (27), Якунін (30), Рудавець (32), Боргун (37) – Баланик (2), Миколюк (5), Горпинич (22).

Післямова
Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:
- Наш «дубль» мені вже подобається, вони почали грати по-іншому. Я бачу, що вже є проблиски. Хлопці старалися, але «основа» все-таки сильніша, як психологічно, так і технічно. Але, в принципі, так і повинно бути. Мабуть, тому ми й перемогли. Дублери боролися, вони молодці, грають на перспективу. Це вже не те, що було на турнірі у Польщі. Помітно, що вони зміцніли, почали більше рухатися.

Коли психологічно ти не готовий, ти виходиш і не можеш грати. Це товариська гра, тому єдиний суперник для «Урагану-2» – мотивація та показати себе. Гравці билися, старалися, тому молодці. Але все буде оцінюватися по грі в чемпіонаті. Тому на даний момент я б сказав, що вони виглядали непогано, навіть дуже непогано.

Іван СКІЦКО, головний тренер «Урагану-2»:
- Не всіх гравців вдалося задіяти в цій грі. Є молоді хлопці, які ще взагалі не грали товариських ігор, тому я не ризикнув. Щодо змін «четвірок», тому пробували награвати схеми, щось вдавалося, щось ні. Але в цілому, я задоволений моментами цієї гри. Так, нам ще бракує майстерності і досвіду. І функціонально, десь в середині другого тайму, ми програли «Урагану» повністю – «за всіма статтями». Це і відбилося на кінцевому результаті.

Ми вже давно «зголодніли» за товариськими іграми. Багато тренувалися, але не було спарингів. Завдяки першій команді ми, нарешті, перевірили свої сили. Взагалі, спаринги з «основою» йдуть тільки на користь, хлопці ростуть біля наших майстрів, здобувають досвід, дійсно грають в справжній чоловічий футзал, де треба і поштовхатися, і показати свою спортивну злість. Тому такі матчі йдуть тільки на користь.

Олег ЛАНЯК, Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украина – Франция – 4:4. Третье место для сине-желтых. Видео голов и обзор
Футзал | 17 апреля 2024, 07:59 0
Украина – Франция – 4:4. Третье место для сине-желтых. Видео голов и обзор

Смотрите видеообзор матча 3-го тура турнира в литовском городе Йонава

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 49
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.