Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 13 сентября 2013, 11:38
987
0

Валерий ФЕДОРЧУК: «Козырь Шахтера – командная скорость»

Полузащитник «Карпат» уверен, что игра против «Шахтера» будет очень тяжелой

| Обновлено 13 сентября 2013, 11:38
987
0
Валерий ФЕДОРЧУК: «Козырь Шахтера – командная скорость»

– Валерій Федорчук вірить у магію числа 13?
– Ні, не вірить. Мені все одно – 13-е, п’ятниця... У нас є календарна гра проти «Шахтаря», яка відбудеться в п’ятницю, 13-го числа – от і все, а решта – то дурниці. Ми до цієї гри готуємося, хочемо зіграти якомога краще і взяти очки. 

– Що особливого у сьогоднішньому тренуванні, окрім того, що воно відкрите для преси та глядачів? Можливо те, що воно є останнім перед важкою грою?
– Кожен матч важкий. Але звичайно, проти «Шахтаря» гра буде ще більш важкою. Однак нічого страшного – боятися не потрібно. Сьогодні у нас звичайне передігрове тренування, як і перед кожним матчем. Тож все йде за звичною програмою, нічого особливого в ньому немає. 

– А присутність глядачів не заважає?
– Коли я не помиляюся, то з початку сезону це перше відкрите для вболівальників тренування. Що ж до вашого запитання, то думаю, навпаки, футболістам приємно, коли приходять люди і дивляться, як їхня команда готується до гри. Наші вболівальники на живо бачать, як ми тренуємося, як готуємося до завтрашнього матчу проти чемпіона, а не сидимо в готелі, не байдикуємо. 

– Ви, напевне, вже переглядали останні ігри «Шахтаря». Як тобі нинішній рівень команди Мірчі Луческу? Можливо, щось цікаве розповів Сашко Гладкий, який свого часу грав у «Шахтарі» саме під керівництвом Луческу?
– Про «Шахтар» ми багато що знаємо. Окрім Гладкого, в команді є чимало футболістів, які вже багато разів грали проти «Шахтаря» і не один раз його обігрували. Так, ми дуже добре знаємо силу й міць цієї команди, яка є однією з найсильніших в Україні. А в Саші ми нічого не питали. Ми переглядали огляд матчів «Шахтаря», так що кожен щось у ньому для себе побачив. 

– Кого з гравців «Шахтаря» ти і твої партнери боїтеся найбільше?
– Та вся команда у них добре збалансована. Думаю, їхній основний козир – командна швидкість. 

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.