Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 13 сентября 2013, 11:25
910
6

Александр ГЛАДКИЙ: «С Шахтером будем биться до последнего»

Нападающий львовских «Карпат» считает, что донецкая команда в каждом матче считается фаворитом

| Обновлено 13 сентября 2013, 11:25
910
6
Александр ГЛАДКИЙ: «С Шахтером будем биться до последнего»

Основний центрфорвард карпатівців Олександр Гладкий через ушкодження пропустив попередній тур національного чемпіонату, в якому наша команда мінімально поступилася в Севастополі. Не було його на полі і минулої суботи в контрольному спарингу з тернопільською «Нивою». Але в ході відкритого тренування напередодні домашнього поєдинку з донецьким «Шахтарем» 10-й номер «левів» працював вже у загальній групі, а по його завершенні відповів на питання Інформаційного центру клубу. 

– Зі здоров’ям у мене вже все гаразд. Так, у мене були певні проблеми з привідним м’язом. Саме через них я не грав в останній грі Прем’єр-ліги з «Севастополем». Але зараз вже все гаразд – не відчуваю ніякого дискомфорту і як бачите, тренуюся в загальній групі, виконуючи всі завдання без жодного обмеження. Тож наразі у мене із здоров’ям все гаразд і я готовий допомогти своїй команді. 

– Попереду поєдинок з чинним чемпіоном України. Який настрій у тебе перед грою проти команди, з якою ти завоював свої найгучніші титули?
– Настрій хороший, бойовий. І я думаю, що такий настрій не лише у мене, а й у всіх моїх партнерів. Ми ж граємо проти найсильнішої команди України, тому нам буде дуже цікаво себе побачити на їхньому фоні. Ми повинні показати хороший футбол, адже ми багато працювали упродовж цієї перерви в чемпіонаті і нам вдалося дуже добре підготуватися. Тож завтра будемо намагатися грати на максимумі і віддамо всі сили, щоб зробити гарний подарунок нашим вболівальникам. 

– Майже всі фахівці та вболівальники вважають у цій грі явним фаворитом «Шахтар». Такий передматчевий розклад може допомогти «Карпатам» у психологічному плані? Адже навіть в разі поразки навряд чи хтось кине камінь в їхню сторону. Тому на них не буде тиснути відповідальність за результат.
– «Шахтар» у кожному матчі є фаворитом і наш поєдинок проти них не буде в цьому плані винятком. Але я не думаю, що хтось з гравців «Карпат» налаштовується на те, щоб програти. Ми вийдемо на поле і будемо грати, битися до останнього. Лише гра покаже, хто більше заслужив на три очки. Що ж до психологічного стану гравців «Карпат», то навпаки, «Шахтар» – це для нас дуже сильний подразник. Ми ж хочемо довести і собі, і нашим вболівальникам, і тим скептикам, які в нас не вірять, що також вміємо грати в футбол і здатні обіграти будь-якого суперника, навіть такого рівня, як «Шахтар». Тому я й кажу, що лише футбольне поле нас розсудить і розставить усі крапки над «і». 

– Той факт, що найближчими суперниками «Карпат» будуть «Шахтар» і «Динамо», а потім, через два тури, ще й «Дніпро» та «Металіст», не пригнічує команду? Адже попереду дуже складні ігри проти найсильніших команд Прем’єр-ліги.
– Ми не дивимося в календар – до кожного матчу готуємося окремо. Для нас кожен поєдинок – це окрема історія. Тому не важливо проти кого саме ми будемо грати. Головне, показувати свою гру і тоді в нас будуть і перемоги, і очки.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, когда Реал примет решение насчет будущего Лунина
Футбол | 28 марта 2024, 23:40 0
Стало известно, когда Реал примет решение насчет будущего Лунина

Marca опубликовала небольшую статью, которую посвятила Андрею и его успехам

Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 13:06 7
Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024

Бывший главный тренер «Динамо» считает, что опыт Андрея всегда пригодится Украине

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
karabas86
Кост-е из(Сумы) — 13.09.2013 14:5++ Ну да, вот с этим не поспоришь. Карпаты - Шахтёр - это всегда битва до последней минуты.
Костя (Сумы)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
karabas86
Вот именно, что БИТЬСЯ, ведь Шахтёр и Карпаты, команды разного уровня. Потому сыграть в нормальный футбол не получится.
BBB
Был бы нормальным игроком,то до сих пор был бы в Шахте!!!А так попал в разряд "обиженных",так теперь можно на одну игру настроиться!!!Когда то считался талантливым игроком,а теперь перешел в разряд " многих".Если бы у Карпат не ушел нападник,то наверное до сих пор был бы в запасе!!!
e502008
Что же вы с ДК так не хотите биться до последнего?? До сих пор вспоминаю вашу последнюю игру с ДК. Цирк сплошной. Особенно ты Саша запомнился,когда стоял с мячем перед пустыми воротами и вместо того,что бы просто мяч катнуть и гол динамо забить, РАЗВЕРНУЛСЯ (!!) и убежал от ворот. Вот бы КДК этот матч расследовать. Много чего интересного бы выяснилось..
rno555
щось він чим гірше грає тим більше розмовляє