Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
974
0

Сборная Украины U-17 расписала ничью с Францией

Товарищеский матч завершился нулевой ничьей

Сборная Украины U-17 расписала ничью с Францией

У вівторок, 10 вересня, юнацька збірна України, складена з гравців віком до 17 років, зіграла внічию з однолітками з Франції у товариському матчі. Рахунок гри − 0:0.

Перші 15 хвилин матчу пройшли у рівній боротьбі. Щоправда, ближче до середини тайму французька національна команда притисла підопічних Олега Кузнецова до власних воріт, провівши декілька небезпечних атак.

Українська збірна відповіла стрімкою контратакою на 26-й хвилині. Авагімян виходив на ворота Де Піньо, воротар збив гравця «синьо-жовтих», але рефері не зафіксував з боку голкіпера збірної Франції. Ще через чотири хвилини гості залишилися у меншості: Бідунга пішов у жорстке зіткнення з Михайличенком і отримав пряму червону картку.

У другій половині зустрічі знову точилася рівна боротьба на полі. На 68-й хвилині Огюстен скористався обрізкою захисників, але, вийшовши один на один з Фастовим, не зумів переграти воротаря українців.

Останні хвилини поєдинку юнацька збірна України провела в атаках, але забити бодай один гол у ворота суперників нашій команді не вдалося.

Товариський матч

Україна U-17 − Франція U-17 − 0:0

Україна: Фастов − Шевченко, Чоботенко (к), Михайліченко, Тимчик, Лебедь (Шепелев, 51), Шаповалов (Масалов, 51), Авагімян (Зінкевич, 51), Єсаулов (Єременко, 41), Піхальонок (Фурсов, 70), Капелян (Бугай, 61)

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.