Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Олимпийские игры
| Обновлено 10 сентября 2013, 19:30
1362
1

Сергей БУБКА: «У нас с Бахом общее видение приоритетов»

Украинский кандидат в президенты МОК прокомментировал победу на выборах немца Томаса Баха

| Обновлено 10 сентября 2013, 19:30
1362
1

Сьогодні під час 125-ї Сесії Міжнародного Олімпійського Комітету в Буенос-Айресі (Аргентина) було обрано нового президента МОК. Ним став Томас Бах.

Відразу після завершення виборів кандидат в президенти МОК Сергій Бубка зазначив: «Хочу привітати Томаса Баха із сьогоднішньою перемогою. Це - надзвичайно важливий час для Міжнародного Олімпійського Комітету. Впевнений, що Бах продовжить ту велику роботу, яку розпочали президент Самаранч та президент Рогге.

«Я зустрівся із президентом Бахом на початку квітня і ми домовилися, що після цих виборів усі будемо працювати разом на благо Олімпійського руху. Ми маємо спільне бачення пріоритетів, а саме – олімпійський рух, що продовжує розвиватися та доводити важливість спорту в світі», - підкреслив Бубка.

«Незважаючи на те, що я трохи розчарований тим, що не був обраний цього разу, моє прагнення пропагувати олімпійські цінності та важливість спорту залишається непохитним. Я пишаюся своєю кампанією і тим, що мав честь представити свої ідеї членам МОК.

Мене також глибоко вразила позитивна оцінка моєї кампанії представниками ЗМІ, Олімпійською родиною та іншими колегами», - зазначив Сергій Бубка.

«Як я казав під час своєї кампанії, спорт – це моє життя і я й надалі прагну служити спорту. Буду продовжувати розвивати ті цінності, на яких тримається олімпійських рух, і які надихають людей у всьому світі.

Також хотів би подякувати усім іншим кандидатам, чиї кампанії підняли до обговорення важливі питання, які є ключовими для майбутнього нашого руху. Впевнений, що президент Бах буде працювати разом із усіма нами і візьме до уваги найкращі ідеї для того, щоб забезпечити олімпійський рух майбутнього», - заявив Бубка.

НОК Украины

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Шалений Вуйко
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил