Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1262
0

Карпати взяли курс на Трускавець

Зібравшись після відпустки, команда вирушила на перший тренувальний збір

У понеділок, 8 січня, зібравшись після відпустки, футболісти „Карпат” вирушили до курортного міста Трускавець на перший тренувальний збір команди.

Як повідомив спортивний директор ФК „Карпати” Юрій Дячук-Ставицький, Андрій Тлумак, Юрій Мартищук, Мацей Налєпа та офіційний новобранець клубу Андрій Новак з івано-франківського „Спартака” у складі загальної групи воротарів, до якої увійшов і орендований ФК „Львів” Юрій Паньків, залишились у Львові і будуть займатися за окремою програмою під керівництвом тренера воротарів Богдана Стронціцького. Щодо кадрових змін „зелено-білих”, то команду залишили нігерієць Лаккі Ідахор, молдаванин Александру Голбан, який, до речі, перебуває на оглядинах в німецькому „Айнтрахті” (Брауншвейг, друга бундесліга).

Тож  у першому тренувальному зборі „Карпат” в Трускавці будуть задіяні Андрій Распопов, Євген Шмаков, Сергій Пшеничних, Володимир Федорів, Самсон Годвін, Роша Батиста, Аляксєй Сучков, Микола Іщенко, Олег Тимчишин, Василь Кобін, Максим Фещук, Микола Лапко, Тарас Петрівський, Руслан Платон, Ігор Худоб’як, Андрій Процик, Володимир Бобилєв, Олег Женюх та Ігор Ільків, який повернувся до Львова після оренди в івано-франківському „Спартаку”. Очікується приїзд на перегляд групи футболістів, до якої увійшли два білоруських захисники, сербський нападник, румунський плеймейкер, прізвища яких називати головний тренер „Карпат” Олександр Іщенко вважає називати завчасно. У тренувальному таборі з’являться і група молодих футболістів „Карпат”, зокрема Ярослав Мартинюк та Андрій Сагайдак, які у ці дні в складі юнацької збірної України беруть участь у Меморіалі Валентина Грантакіна в Санкт-Петербурзі.

Львівська делегація за традицією дислокуватиметься в санаторії „Карпати”.  Впродовж 11 днів акцент робитиметься на кросову та атлетичну підготовку, заняття з акробатики та плавання.  Після втягуючого циклу „Карпати” повернуться до Львова 18 січня і через два дні відлетять до Туреччини в містечко Анталья. Як і у попередні роки в Антальї відбудеться два підготовчі періоди тренувань. Перший з них триватиме з 20 січня до 4 лютого і ось список спаринг-партнерів для контрольних поєдинків підопічних Олександра Іщенка: 24 січня – російські „Крилья Советов”, 26 січня – хорватський „Хайдук” (Спліт), 30 січня – польска „Вісла” (Краків), 2 лютого – тбіліське „Динамо”. Наступний турецький збір пройде  з 11 по 24 лютого.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.