Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 07 сентября 2013, 19:16
10449
20

БУРЯК: «Бороться за первое место в группе будет сверхсложно»

Ключевым для сборной Украины будет матч с Англией, уверен специалист

| Обновлено 07 сентября 2013, 19:16
10449
20
Леонид Буряк

- Ми не маємо права на помилку. Безумовно, що до таких матчів потрібно підходити з усією відповідальністю. Думаю, що в збірній провели велику роботу, щоби перебувати на теперішніх позиціях. Можна заплющити очі на якість гри, адже найголовніше нині - результат.

Навряд чи зможемо забити більше Сан-Марино, ніж Англія. Та лише гра все покаже. На даний момент нас цікавлять три залікових пункти, а не кількість забитих м’ячів. Звичайно, якщо українці матимуть багато можливостей відзначитися, то їх потрібно реалізовувати. Гадаю, в кінці справа не дійде до співставлення показників забитих/пропущених м’ячів.

Є один момент: за чотири дні доведеться зіграти два матчі. Добре, що матимемо підготовку до матчу з Англією у вигляді спарингу з представниками Сан-Марино. Очевидно, що головний матч - попереду.

Навіщо нам фантазувати та уявляти, як було би краще: зіграти спочатку з англійцями, а потім із санмаринцями, чи навпаки. Для цього є календар, якого потрібно дотримуватись. Усе одно гратимемо з обома.

Зараз немає таких колективів на рівні збірних, із якими не може грати Україна. Рейтинг і наш футбол тому підтвердження. До того ж, матч буде домашній. Не забувайте, що ми вже перегравали засновників футболу в Дніпропетровську. Чому зараз ми цього не зможемо зробити? Авжеж, це дуже важлива гра, поєдинок із Польщею також ключовий. Так склались обставини, що навіть унічию не можемо зіграти, тому що всі чотири команди мають рівні умови для виходу з групи. Лише поляки в дещо іншому становищі.

Упевнений, що втрата низки гравців у англійців проблема для їхньої збірної. У них майже 30 виконавців, які можуть грати на такому рівні. Знаю про травму Руні, однак пройде більше тижня від того часу, либонь, устигне відновитись.

Погоджуся, що Селезньов, Девич і Зозуля нині в оптимальній формі. Подивимося, чи дозволить це нам забити та, зрештою, тріумфувати. Сподіваюся, що вони підійдуть до цієї зустріч без травм.

Одверто кажучи, за перше місце нам буде надскладно поборотися. Лише англійці в нашій групі виокремлюються, враховуючи їхній підбір виконавців. А на другу путівку Чорногорія, Польща та Україна мають рівні шанси. У вересні найголовніше буде, як Чорногорія зіграє з молдованами, а ми - з Англією.

Гадаю, байдуже, де грати з таким суперником - у Львові, Харкові, Києві. Потрібно виступати там, де заплановано. У Києві нормальний стадіон, хороше поле.

За молодіжною командою, безперечно, слідкую. Наступний суперник сильний. Хорватія завжди славилася своїми молодими вихованцями. В особі «картатих» наші однолітки отримають умілого опонента.

Можливості потрапити на Євро в них є, хоча в групі сильні візаві: Швейцарія, Латвія й та ж Хорватія.

Знаю, що Будківський травмувався. Утім гадаю, що в такому віці один гравець нічого не вирішує. Це такий етап, коли невідомо, чи зможуть зіграти у хороший футбол, чи прогресуватимуть. Це молодь: сьогодні він є, а завтра про нього не чути. Вони ще не сформувались, як гравці. Хороший показник, якщо з цієї плеяди футболістів доросте до рівня національної збірної бодай один-двоє виконавців.

«Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Обновлен список претендентов на Золотой мяч 2024. Месси улучшил позиции
Футбол | 07 мая 2024, 07:20 19
Обновлен список претендентов на Золотой мяч 2024. Месси улучшил позиции

Главным фаворитом все еще является Джуд Беллингем

Источник: УЕФА предлагает Жироне играть матчи Лиги чемпионов в Барселоне
Футбол | 07 мая 2024, 12:30 7
Источник: УЕФА предлагает Жироне играть матчи Лиги чемпионов в Барселоне

Клуб, за который играют Артем Довбик и Виктор Цыганков, пока не подтвердил эту информацию

Комментарии 20
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Skromnjaga17
БУРЯК: «Бороться за первое место в группе будет сверхсложно».
Он забыл еще добавить, что вода мокрая, а дышат все воздухом.
Николай{Донбасс}
Админы!!!! Ау!!!
Что происходит на сайте? Почему не отображаются комменты? Справа в "Последние комментарии" они присутствуют.
Николай{Донбасс}
БуряХ! Нужно было умным таким быть когда тебе дали порулить сборной!
Dron
От Лени скрывают турнирную таблицу?
dobroded
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
dobroded
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
RIF1984
Ну вот,паникер пожаловал,трус,его хваленая Англия 23мяча из 25 забила Сан-Марино и Молдове,Украине,Польше,Черногории в ТРЁХ! играх они забили всего 3мяча,т.е.больше одного мяча с нормальными командами его "сверхсборная"забить не может.
RIF1984
Ну вот паникер пожаловал,по его логике Англии нужно сдаться ещё до матча,но из 25 своих голов,13-забили Сан-Марино,9-Молдове,22 получается,а своим прямым конкурентам-Украине,Польше,Черногории в ТРЁХ!играх забили 3,т.е.больше больше одного гола с нормальными командами его "сверхсборная" Англии забить не может,противно этот бред читать(((
Vladdal
Господа, чего вы срёте кирпичами? Англия пока выиграла только у молдаван и у Сан-Марино. Не выиграли ни разу ни у нас, ни у поляков, ни у черногорцев.
Откуда такие упадочные настроения?
Хрюн Моржов
Ключевым для сборной Украины будет матч с Англией, уверен специалист
____________________________________________________________________________
Леня - ты пророк!
naebang8711
так наверное понятно что вью было ДО игры из сан марино,так что нефиг...
konst5367
ДА,победа над Англией --на 2/3 гарантия успеха.
vvelik
теоретически все просто - выигрываем в Англии и у нас 17, а у Англии 2 игры (Польша и Черногория) допустим +6 = 21 в итоге 21 очко. У нас же остается Сан-Марино +3 и 20 в зачете и игра с поляками, загадывать не буду, пшеки могут сюрприз приподнести, но ничью и 1 очко все же реально взять и 21 на финише. Из этого следует - нужна победа над англичанами.
SandroKing
Статью читал? Он имел в виду игры с Сан-Марино. Англия выиграла у Сан-Марино 8-0 и 5-0, а мы 9-0 что уже больше чем в любом из матчей Англии и еще игра в запасе.
naebang8711
1 Англия 7 4 3 0 25-3 15
3 УКРАИНА 7 4 2 1 19-4 14
у кого траблы с математикой?
Shakhtar-Metallist
придурок, Украина забила больше чем Англия
konst5367
Буряк известный нытик.Верю в успех.
alyoshenka7
кумарит кацапский дрочер
babanapadnik_zKieva
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил