Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 06 сентября 2013, 08:20
3102
5

Майк ФРАТЕЛЛО: «У соперников всегда есть чему поучиться»

Украина – Израиль – 74:67. Послематчевая пресс-конференция

| Обновлено 06 сентября 2013, 08:20
3102
5
Майк ФРАТЕЛЛО: «У соперников всегда есть чему поучиться»

Головний тренер збірної України Майк Фрателло:

«Сьогодні гравці стартової п’ятірки були готові грати від самого початку і вони подбали про хороший старт. Вже до перерви було помітно, що ми зробили титанічну роботу в грі в захисті, ми зупинили Ізраїль. Проблеми почали виникати у третій-четвертій чверті. В першу чергу через втрати, ми були недостатньо акуратними з м’ячем, губили його дуже легко. Паси йшли туди, де нікого не було. Ми погано відкривалися. Це відчули суперники, вони стали ще більше прихоплювати нас. Через наші невимушені втрати вони закинули легкі м’ячі і зрівняли гру.

Сергій Гладир закинув найважливший м’яч, цей триочковий дозволив нам знову спіймати гру. На позиції центра Кирило Натяжко зі старту і Слава Кравцов, котрий його замінив згодом, виконали величезну роботу, і сьогодні це було для нас дуже необхідно. Зараз ми чудово усвідомлюємо, що це лише дві гри, і завтра важкий поєдинок проти серйозного суперника.

Ми потребуємо гравців з характером, поруч зі мною хлопець – справжній боєць, він чіпляється в захисті, він бореться, навіть якщо щось не так, він все одно продовжує грати. Ви ще питали про Пуха, так я скажу, що ми зібрали чимало інформації про нього. Він має характер теж, він не з тих, хто заспокоюється, він прекрасно знає, що це таке, представляти країну.

Макс Пустозвонов сьогодні грав не зовсім по своїй позиції, так він почав, як завжди третім номером, зробив кілька важливих для нашої команди кидків. Потім йому довелося грати у захисті проти четвертого номера, для нього це не зовсім притаманно, але ми під час зборів працюємо над тим, щоб гравці могли закрити не лише свою звичну опцію по ходу турніру. Макс сьогодні відіграв дуже важливу роль.

В першу чергу хлопці підуть приймуть душ, сядуть в автобус, вони мають добре повечеряти, а всі тренери зберуться разом, і будуть готуватися до завтрашньої гри. Асистенти вже зібрали чимало інформації про Німеччину, я був більше зосереджений на Бельгії та Ізраїлі, сподіваюся, до завтрашньої гри ми будемо готові.

Я дійсно, просто в захваті від тренера наших сьогоднішніх суперників у його команди прекрасний напад, так як вони біжать вперед – це дійсно варте захоплення, в цьому компоненті Ізраїль один з найкращих. Я пам’ятаю нашу гру минулого року проти них, я її переглядав, взагалі я охоче дивлюся на креативні знахідки суперників. У них завжди є чому повчитися».

Гравець збірної України Сергій Гладир:

«Гру зробив не я, гру зробила вся команда. Так, я закинув важливий м’яч. Але вся команда дуже добре захистилася кілька разів поспіль, ми всі разом створили передумови для того, щоб зробити більше влучних кидків, ніж суперник. Не можу сказати, що це була звичайна гра, але нічого неймовірного я не зробив, я грав разом з усіма, грав так, як мав це робити».

Головний тренер збірної Ізраїлю Арі Шівек:

«Суперник добре розпочав гру і зрештою лідирував по ходу всього матчу, для нас дуже прикро, що як тільки ми мали хороший відтинок і зрівнювали рахунок, ми припускалися чергової помилки і отримували триочковий. Іноді помилки бувають без важких наслідків, а нас одразу добивали дальнім. Думаю, що починаючи з третьої чверті, ми домінували на майданчику, але ми відігравали 7-8-9 очок, а потім нас знову відкидали на 5-6 очок, і ми так і не змогли повести в рахунку. Це дещо нас надломило психологічно. Наш результат на старті турніру мене дуже розчарував, я розраховував на більше, формально завтра ми мали грати найважчий, найважливіший поєдинок проти Франції, але на чемпіонаті Європи може бути все що завгодно, тут все відбувається швидко».

Гравець збірної Ізраїлю Равів Лімонад:

«Ми в такому стані, що тут особливо нічого не розповіси, мало хто хотів би опинитися на нашому місці, але нам слід продовжувати боротьбу, завтра нам слід спробувати вирвати гру, і звісно продовжувати вірити, що ще ми можемо зробити».

ФБУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Все решил овертайм. Определен победитель Кубка Европы ФИБА
Баскетбол | 25 апреля 2024, 03:23 0
Все решил овертайм. Определен победитель Кубка Европы ФИБА

В финале немецкий Найнерс Хемниц одолел турецкий Бахчешехир Колежи

Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете
Теннис | 25 апреля 2024, 16:22 21
Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете

Даяна чудесным образом сумела переиграть Эмилиану Аранго в Мадриде

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vitaha33
ти знаєш 5 прізвищ, а кажеш що я далекий від баскетбола? розмішив ))) якщо ти вважаєш, що збірна україни з німеччиною рівна, ще раз розсмішив. чи ти вважаєш, що якщо нема новіцкі то ми одною лівою німців переможимо? наші по рівню ізраїлю поступаються, про францію мовчу. Тому те, що виграли в ізраїля - самовіддача і характер, але ніяк не перемога на класі. Це те саме, якщо україна по футболу виграє в англії, казати що ми зобов"язані були перемогти їх )))
BBB
Сразу видно что ты далек от баскетбола так же как я от игры в крокет!!!Сборная Израиля всегда считалась крепким середняком,способным доставить неприятности любой команде!!!И вообще у нас,за исключением Франции подобралась ровная группа где каждый может выиграть у каждого!!!Наша команда по сравнению с предыдущим евро существенно обновилась(как к стати и сборная России если ты конечно читал не только назнание команды,но и смотрел составы).Лично я по большому счету знаю 5-6 фамилий,остальные для меня загадка и нигде,кроме своего чемпа не играли.Снимаю шляпу перед Фрателло-2 победы в 2-х играх лично я не ожидал.Молодцы!!!
vitaha33
та я радію, що наші пригаюь вище голови, але передсезонні матчі і програші по 15-25 очок від більш сильних команд показують рівень нащої збірної. Але не можна не похвалити віддачу і характер хлопців, та я реально дивлюсь на речі, і аналізую 2 вже проведені гри. Чому так тяжко було з бельгією? Бо не встигали за периметром. Чому вчора перемогли ізраїль? тому що третину очків набрали з 3-очкових, а суперник не використовував цей компонент. от і все, де ти побачив в мені "доброжелателя"?
KuAD75
А просто порадоваться успеху не судьба?!
Если команда хорошо двигается и попадает 3 то она любой доставит проблемы. А может вы скажите почему у израильтян не пошло? Может отметите игру своей сборной? Может вспомните что ростер израильтян по именам смотрится посильнее нашего? Блин сколько же "доброжелателей" у нашей команды. Группа слабая. Соперник плохо играл. Всё что угодно. Но лучше просто отметить. что наша команда рубиться и делает всё что может. За что им и спасибо!
vitaha33
ізраїль програв тому, що не кидав з 6-метрової дуги, якщо команда швидка і добре попадає з далеку, то вона розрве збірну україни, от вчора греки так шикарно грали за периметром, маскалі не встигали за переміщенням м"яча, представляю, щоб греки з нашими зробили. Але греки не в нашй групі, слава Богу що повезло з жеребом, тому для виходу з групи треба обіграти тільки бритів, а якщо надіятись на щось і в наступному раунді, то ще як мінімум німців