Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 04 сентября 2013, 16:51
3086
17

ЕВТУШЕНКО: «Силы Шахтера, Металлиста, Динамо и Днепра равны»

Известный специалист считает, что шансы на чемпионство в текущем сезоне есть у всех

| Обновлено 04 сентября 2013, 16:51
3086
17
ЕВТУШЕНКО: «Силы Шахтера, Металлиста, Динамо и Днепра равны»
Вадим Евтушенко

- Гадаю, що нічийний результат у цьому матчі є цілком справедливий. Динамівцям не вдалося в недільному поєдинку створити вдосталь нагод і моментів для того, щоби забити більше (втім, цілком можливо, що суперник просто не дозволив їм цього зробити), а дніпряни, в свою чергу, забивши на 22-й хвилині, зосередилися переважно на грі від оборони, зробивши ставку на стрімкі контратаки. Тут, думаю, підопічні Блохіна вдало відіграли в обороні, не давши гостям збільшити свою перевагу.

Як на мене, у цьому матчі «Динамо» для перемоги не вистачило певної переваги в центрі поля, зокрема - в опорній зоні. У опорників киян не прослідковувалося тієї активності й того натиску, які за рахунок другої хвилі атаки дозволили би посилювати й нагнітати небезпеку біля воріт «Дніпра».

Видко, «Дніпро» в другому таймі вдався до тактики гри на контратаках, бо це спрацювало в матчі тижневої давнини з донецьким «Шахтарем». Тоді підопічні Рамоса теж, забивши перший м’яч, чекали, поки суперник розкриється, щоби піймати його на контрвипадах. І, за великим рахунком, дніпропетровці грають у такій манері доволі добре. Інша справа, що у цьому матчі футболісти столичного клубу не дали їм розігнатися, не дозволили набирати тієї швидкості, за рахунок якої можна організовувати гострі контратаки, та, як наслідок, забивати.

Як на мене, результат 1:1 цього матчу є цілком закономірний та справедливий. Тяжко визначити, хто з команд більше заслуговував на перемогу в цьому протистоянні.

Хочу сказати, що судити, буцімто хтось із цих двох команд, утративши очки, фактично припиняє гонку за золотими нагородами, абсолютно передчасно. Беручи результат протистояння в Донецьку, можна сказати, що на даний момент сили цих чотирьох команд - «Шахтаря», «Металіста», «Динамо» та «Дніпра» - майже рівні. До того ж, і рахунки у цих двох поєдинках цілком ідентичні. Тому вважаю, що доля чемпіонства ще аж ніяк не вирішена. Усе залежатиме від того, як команди розвиватимуть свою гру надалі. Шанси є в усіх. Так, «Динамо» трішки відстає, тож якоюсь мірою у цьому матчі хотілося, щоби саме вони здобули троє очок. Тоді й квартет лідерів ущільнився б. Як наслідок, лідери крокували би пліч-о-пліч, відповідно й напруга у чемпіонаті була би значно вищою. Утім, ще все попереду!

Підопічним Блохіна потрібно дуже добре готуватися до гри з «Металістом». Звісно, попереду тиждень гри збірних, а там інші завдання. Та, власне, для «Динамо» гра із харківським клубом вирішуватиме дуже багато чого. Результат наступного протистояння у столиці Слобожанщини може чимало вплинути на розстановку місць у турнірній таблиці.

«Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль
Футбол | 25 апреля 2024, 00:05 25
Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль

Ириски обыграли Клоппа и Ко 2:0, Миколенко травмировался, Ман Юнайтед выиграл у Шеффилда

Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика
Футбол | 25 апреля 2024, 17:13 26
Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика

Пока непонятно, зайдет ли речь об аренде или же о продаже украинца

Комментарии 17
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fcdk2012
Равны-неравны... А за шестое место премия как за седьмое плюс место или как за пятое минус место?
mikulenko1003
для тавріі зараз все квадратноє
alex8-48
Евтушенко-один из звездного состава Динамо Киев,игрок сборной СССР,перейдя в Днепр,стал с ним в 1988 году чемпионом страны.
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
mikulenko1003
навіть гіпотетично неможливо
mikulenko1003
та ні таврія дніпро дві різні планети
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Сержик
Победа МХ лучший результат и для Зари
mikulenko1003
чорноморець забув може і дніпро *натягнути*
Chester
ЕВТУШЕНКО: «Силы Шахтера, Металлиста, Динамо и Днепра равны»
Вот нет
iravvik1983
Только Метал только победа!!!!!
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
DNIPRO-LIVERPOOL
В матче МХ-ДК нужна ничья Лучший результат для Днепра и Шахтера
toli0808
Шо за обрезанный заголовок?
Раньше всегда писали "Бывший игрок ДК (а тут даже чуть-чуть и ДД)ЕВТУШЕНКО: «Силы Шахтера, Металлиста, Динамо и Днепра равны»" И все сразу понимали, шо к чему...
А теперь, не знающие Евтушенко, но смотрящие футбол болельщики, сразу и не поймут: Как силы равны...????? Кто это сказал...????
mixmix80
не для всех и печально...
mist76
Опорная зона это Гармаш, а его оказалось некем заминить. И для Динамо и для сборной это потеря. Хотя в сборной есть Эдик который приятно удивляет и отношением и игровыми качествами. И еще если Динамо проиграет Металлу в следующем туре, то шансов на золото уже не будет совсем! А скорее всего так и будет! печально однако(