Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2001
0

Євген РОГАЧОВ: «Для позитивного результату зробимо усе»

Одним з кращих гравців «Енергії» у матчі за Суперкубок України проти «Локомотива» був Євген РОГАЧОВ

Євген РОГАЧОВ: «Для позитивного результату зробимо усе»
Евгений Ровгачев

Напередодні матчу футболіст святкував свій 30-й День народження і, без сумніву, найкращим подарунком для нього був би завойований трофей у грі між володарем національного Кубку та новоспеченим чемпіоном країни. «Енергія», продемонструвавши значно цікавіший футзал, аніж суперник, програла з рахунком 1:2. Ця поразка, за словами гравця, ще більше мотивує галичан на матч першого туру проти тих-таки «залізничників».

- Євгене, мабуть, головний подарунок ти очікував не 30 серпня, а на день пізніше.
- Я не так очікував такого подарунку, як дійсно хотілося виграти трофей і розпочати сезон на мажорній ноті.

- Суперкубок України наразі єдиний турнір в Україні, у якому «Енергія» ще не перемагала.
- Натякаєте, що турнір не фартовий? Дійсно, так виходить, оскільки у фіналах «Енергія» володарем Суперкубку ще не ставала. Для нас це буде стимулом знову вибороти право грати у матчі за цей трофей. 

- Чого забракло для перемоги? Все-таки команда показала непоганий футзал.
- Згоден, що команда грала непогано. За моментами ми переграли «Локомотив». Не здивую нікого, якщо скажу, що нас підвела реалізація моментів. У завершальній стадії атаки нам чогось бракувало. Можливо, трішки забракло майстерності. Гра у Харкові для нас чудовий доказ тому, що потрібно наполегливо працювати на тренуваннях і покращувати свою реалізацію.

- Скільки, на твою думку, відсотків у перемозі «Локомотива» голкіпера цієї команди Євгена Іваняка?
- Думаю, що він зіграв основну роль. Не можу сказати скільки відсотків, однак те, що він суттєво долучися до перемоги своєї команди, факт очевидний. Його заслуга у перемозі – одна з найбільших.

- У цій грі у тебе було чимало моментів для взяття воріт, однак ти відзначився лише одного разу.
- У цьому матчі була погана реалізація. Моменти були і у мене і у інших гравців команди. У матчах з «Локомотивом» зазвичай не буває багато гольових ситуацій, а в цей раз нам вдалося створити достатньо. На жаль, ми не забили більше, аніж суперник.

- Чи не очікували більшого супротиву від суперника? «Локомотив» зіграв свій далеко не найкращий матч.
- Можливо. Утім, ми не думали як буде грати суперник, а думали над тим, як нам грати проти них. Нам багато чого вдалося на полі, за винятком забитих голів.

- У суботу «Енергія» зіграє матч першого туру Екстра-ліги проти «Локомотива». На твою думку, цей матч суттєво відрізнятиметься від попереднього?
- Не думаю. «Локомотив» має певний малюнок гри, якого старається дотримуватися і вдома, і на виїзді. Можливо, нам потрібно буде зіграти ще агресивніше. Перед своїми вболівальниками ми зобов’язані добре починати сезон. Для позитивного результату у суботу зробимо усе.

- Чи є додаткова злість на «Локомотив» через поразку у Суперкубку?
- Звісно. І не тільки через це. На чемпіона налаштовуються усі команди. Ми хочемо в черговий раз довести, що ми нічим не слабші за нього. Будемо це доводити на майданчику.

www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.