Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2986
1

Спортлідер+ виграв турнір в Луцьку

Команда Івана Стасюка здобула головний трофей «Волиньагротех-Луцьк Мастерс Кап»

Спортлідер+ виграв турнір в Луцьку

Два дні футзального свята у спорткомплексі «Арена Спорт» віншували підготовку більшості команд-учасниць до сезону. Вже цього тижня «Спортлідер+» матчем з «Єнакієвцем» розпочне свій другий екстраліговий похід. Рівненський «Кардинал» перший тур пропускає, тому у головного тренера команди Сергія Піддубного є ще час для роздумів. Така сама ситуація і з білоруським «Гранітом», для якого турнір у Луцьку став останнім етапом у підготовки до чемпіонату країни.

Зрештою, кожний з учасників обрав власний план дій в боротьбі за кубки та призовий фонд, наданий президентом клубу «Волиньагротех» Анатолієм Бартощуком. «Кардинал» та «Граніт» відкривали другий ігровий день матчем за 5-6 місця. Фактично дублюючий склад рівненчан здолав гостей з сусідньої держави з рахунком 5:2.

В першому півфіналі «Спортлідер+» досить тривалий час не міг знайти ключи до воріт «Шанс-Авто». Ковельчани протрималися до 18-ї хвилини, коли Дмитро Михайленко відкрив рахунок. А вже після цього хмельниччани довели свій клас представника Екстра-ліги і завершили двобій з рахунком 7:1 на власну користь.

Другим фіналістом став колектив «ІнБев». Житомирський клуб, який готується до старту у першій українській лізі, на 12-й хвилині поступався «Волиньагротеху» 1:3 (хет-трик на свій рахунком записав Ігор Ніщик). Але досвід та футзальна освіта далися взнаки. Гості переломили хід гри і зуміли здобути другу путівку до фіналу – 6:3. Так само відзначимо три голи Андрія Ткачука з «ІнБеву».

Господарі турніру мали усі шанси, щоб зачепитися за третю сходинку. Перший тайм завершився на користь «Волиньагротеху» (1:0). Перед самою перервою відзначився Вадим Вознюк. А вже після відпочинку саме він і подвоїв перевагу свого колективу над «Шанс-Авто». Дмитро Жовтун у відповідь скоротив відставання, але одразу Вадим відновив перевагу в два м’ячі. На 41-й хвилині Вадим Жак та Ігор Кривий обмінялися голами, але після цього вже забивали виключно ковельчани – знову ж таким Жак та Віталій Тушич з Андрієм Луцівим. 5:4 і кубок за трете місце в колекції «Шанс-Авто».

А ось очікуваної боротьби у фіналі не вийшло. «Спортлідер+» не залишив шансів своїм опонентам з Житомиру. Перемога 9:1 дозволила команді з Хмельницького отримати головний приз «Волиньагротех-Луцьк Мастерс Кап-2013».

Також організатори відзначили двох кращих виконавців – титул найсильнішого голкіпера турніру дістався представникові «ІнБеву» Максиму Сорокіну, а приз кращого гравця повіз додому Максим Івонко зі «Спортлідер+». 
 
1 вересня (неділя)

11.00. Граніт – Кардинал – 2:5
12.00. Спортлідер+ – Шанс-Авто – 7:1
13.00. ІнБев – Волиньагротех – 3:6
14.00. Волиньагротех – Шанс-Авто - 4:5
15.00. Спортлідер+ – ІнБев – 9:1

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хорватия и Нидерланды вышли на ЧМ-2024 по футзалу
Футзал | 17 апреля 2024, 23:11 0
Хорватия и Нидерланды вышли на ЧМ-2024 по футзалу

Завершились матчи плей-офф чемпионата мира

10 самых известных футболистов, которых Дарио Друди привез в Украину
Футбол | 18 апреля 2024, 13:38 7
10 самых известных футболистов, которых Дарио Друди привез в Украину

Новый спортдир «Полесья» ранее помог пристойно «затариться» легионерами «Зирке» и «Карпатам»

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
horvatich
ХМ красава