Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 01 сентября 2013, 12:17
1184
2

Денис ВАСИН: «Не удалось дожать соперника»

Футболист «Карпат» проанализировал исход матча в Севастополе

| Обновлено 01 сентября 2013, 12:17
1184
2

На матч проти «Севастополя» Денис Васін вийшов зі старту і провів на полі усі 90 хвилин. У кожному епізоді нападник намагався чіплятися за м’ячі, не рідко асистував партнерам. Однак до результативних дій це не призвело.

«Грати було дуже важко. В «Севастополя» хороша команда, особливо сильний центр поля. Та й фанати здорово гнали гравців вперед. Я вважаю, що ми гідно грали, але нам трохи не пощастило. В кінці намагалися дотиснути суперника, бодай нічию вирвати, але не вдалося».  

«На останніх хвилинах ми мали перевагу в атаці, старалися. Тренер каже нам грати в футбол, ми намагаємося це робити, але для того щоб перемагати, необхідно забивати голи. У нас поки є проблема з реалізацією. Я все ж вірю, що голи та перемоги ще прийдуть».

«У «Севастополя» стадіон не великий, але заповнений. Гарна підтримка, нічого не скажеш. Хотілось би, щоб і у Львові завжди був повний стадіон».

 Інформаційний центр ФК «Карпати»

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
JaKrevedko
Денис Васін, статистика:
Матчів - 7
Хв. на полі - 363
Гол - 0
Пас - 0
Гол+Пас - 0
Жовті карточки - 2
Червоні карточки - 0
Для роздумів.
JaKrevedko
"Хотілось би, щоб і у Львові завжди був повний стадіон". Денис ти не ображайся, але ви за 8 турів забили 4 голи. Вболівальник не буде ходити на стадіон для того щоб подивитись як ви по полю бігаєте. Фани Карапат будуть ходити завжди, навіть якщо на поле випустять 11 овець. А от вболівальники ходять на голи, на перемоги, і тобі Денисе як нападнику потрібно зараз добряче подумати над своєю особистою реалізацією. Вже пройшло чверть сезону а в тебе 0 голів.