Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1483
0

Головко став тренером збірної України

Екс-захисник київського "Динамо" повезе юнацьку збірну (U17) до Мінська

У середу, 3 січня, юнацька збірна України 1990 р.н. (U17) зібралася на олімпійській базі у Кончі-Заспі для проведення навчально-тренувального збору напередодні старту у ІІІ Міжнародному юнацькому турнірі на призи Білоруської федерації футболу та мінського міського виконавчого комітету. Ці представницькі змагання, в яких братимуть участь вісім збірних, проходитимуть у Мінську (Білорусь) з 8 по 14 січня.

Як відомо, старшого тренера команди Юрія Калитвинцева 19 грудня 2006 року було призначено наставником дублюючого складу київського „Динамо”, тому до травня ц.р. роботу у збірній він суміщатиме з клубною діяльністю.

Перший тренер керуватиме підготовкою збірної до білоруських стартів, а до Мінська делегація вирушить 7 січня без свого наставника. Там діями команди будуть керувати Юрій Мороз (другий тренер) та Олександр Головко. Для зіркового екс-захисника київського „Динамо” та національної збірної України (58 матчів, 13 разів виводив команду з капітанською пов’язкою) це буде тренерський дебют.

Організатори турніру розділили вісім збірних на дві групи.

Група А: Білорусь, Азербайджан, Словаччина, Литва
Група В: Польща, УКРАЇНА, Латвія, Молдова

Польща:
Українці зустрічалися з поляками у вересні 2006 року у фіналі Кубка Сіренки. Тоді матч завершився поразкою нашої команди з рахунком 1:2. Єдиний м’яч з пенальті забив Артур Карноза.

Молдова:
У березні в Одесі українці двічі здолали молдовських однолітків - 3:2 (Шевчук, Петров, Мельник) та 3:1 (Коркішко, Петров, Печеркін).

Латвія:
Не зустрічалися.

Першу гру українці проведуть у вівторок, 9 січня, проти збірної Латвії. 10 січня нам протистоятиме Польща, а 12-го – Молдова. Переможці груп розіграють між собою призові місця турніру.

Склад збірної України:

Воротарі: Богдан ПАЦЮК (РВУФК Київ), Антон СИТНІКОВ („Динамо” Київ).

Захисники: Дмитро ПОГРЕБНЯК („Динамо” Київ), Олександр СТЕЦЕНКО („Відрадний” Київ), Володимир ПІДВІРНИЙ („Карпати” Львів), Максим МАКСИМЕНКО, Максим БІЛИЙ (обидва - „Шахтар” Донецьк), Сергій КРИВЦОВ („Металург” Запоріжжя).

Півзахисники: Кирило ПЕТРОВ ( „Динамо” Київ), Артур КАРНОЗА, Євген ШАХОВ (обидва - „Дніпро” Дніпропетровськ), Дмитро КУШНІРОВ (РВУФК Київ), Сергій ГЕРАЩИНКОВ, Ярослав ЯМПОЛЬ (обидва - „Шахтар” Донецьк).

Нападаючі: Дмитро КОРКІШКО, Сергій ШЕВЧУК (обидва - „Динамо” Київ), Ілля МИХАЛЕВ, Віталій ВІЦЕНЕЦЬ (обидва - „Шахтар” Донецьк).

У команді – один дебютант, півзахисник донецького „Шахтаря” Ярослав Ямполь (70 мачтів, 29 голів у змаганнях Дитячо-юнацької футбольної ліги України).

Нагадаємо, що українці проводять підготовку до елітного раунду чемпіонату Європи–2007 серед юнацьких збірних до 17 років. Зазначимо, підопічні Юрія Калитвинцева потрапили до другої підгрупи, де їх суперниками стали однолітки з Італії, Словаччини та Чехії. Матчі цього квартету вирішено провести в Італії, у містечку Борденоне, що поблизу Удіне.

Календар матчів за участю нашої команди:
24.03. Україна – Словаччина
26.03. Україна – Чехія
29.03. Україна – Італія

Відзначимо, що фінальну частину чемпіонату Європи–2007 пройматиме Бельгії (2-13 травня 2007). Усі матчі елітного раунду буде зіграно до 1 квітня, а вже 4 квітня визначиться фінальна пулька, де до бельгійців приєднаються 7 переможців своїх груп.

Офсайт ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.