Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 28 августа 2013, 09:34
1459
1

Сборная Украины с победы стартовала на Syrenka Cup

В первом поединке турнира наша команда одолела Северную Ирландию

| Обновлено 28 августа 2013, 09:34
1459
1
Сборная Украины с победы стартовала на Syrenka Cup

Юнацька збірна України, складена з гравців віком до 17 років, з перемоги стартувала в міжнародному турнірі Syrenka Сup, що проходить цими днями в Польщі. В перший ігровий день наші хлопці впевнено переграли одноліток з Північної Ірландії з рахунком 3:1.

Загалом, протягом усього поєдинку збірна України володіла перевагою та мала безліч можливостей відзначитись, проте вже на 12-ій хвилині опинилась в ролі наздоганяючих − ірландці вийшли вперед завдяки вдалому розіграшу кутового. Відігратись наші хлопці зуміли вже за 9 хвилин: воротар ірландців невдало вибив м’яча, чим скористався Михайличенко, який без проблем перегравши голкіпера, зрівняв рахунок в матчі. Проте навіть нічия довго не протрималась − Піхальонок та Капелян вдало розіграли м’яча, вививши на ударну позицію Михайличенка, який метрів з 11-ти вколотив другого м’яча в ворота Північної Ірландії − 2:1.

В другому таймі українці ще більше закріпили свою перевагу − Михайличенко оформив хет-трик та встановив остаточний рахунок матчу − 3:1 − вольова перевага збірної України, яка вже завтра в наступному раунді зустрінеться з командою Данії, яка у важкому поєдинку в серії післяматчевих пенальті переграла збірну Словаччини.

Syrenka Cup

Україна − Північна Ірландія - 3:1
Голи: Кенеді (12), Михайличенко (21,30, 54)

Україна: Фастов, Шепелєв (Масалов, 25), Шевченко, Єременко, Піхальонок (Зінкевич, 41), Чаботенко, Тимчик (Саутін, 69), Грачов, Капелян (Бугай, 55), Лебедь, Михайличенко

ФФУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ihateyoubaby
сын что ли?