Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 27 августа 2013, 14:29
7665
13

Футболисты Буковины в поисках новых команд

Очередной украинский клуб на грани исчезновения

| Обновлено 27 августа 2013, 14:29
7665
13
Футболисты Буковины в поисках новых команд
Складна фінансова ситуація, що склалася цієї осені в чернівецькій «Буковині», перейшла в інший вимір. Раніше керівництво клубу повідомило, що фінансування команді вистачить лише до кінця серпня, а надалі доля «Буковини» є невідомою. Відповідно до цього футболісти «жовто-чорних отримали «зелене світло» для пошуків нових команд. Те, що все це - реальність, виявилося вже на цьому тижні, після яскравої перемоги в домашньому матчі Чемпіонату України серед команд Першої ліги проти ПФК «Суми».
 
За словами керівництва ФСК «Буковина», провідні гравці команди вже з понеділка вирушили на перегляд до інших українських клубів. «Ми, як і обіцяли, не будемо чинити нашим гравцям жодних перепон для подальшого працевлаштування. Звичайно, нам дуже шкода втрачати наших провідних футболістів, адже кожен із них є невід'ємною часточкою «Буковини», проте, нажаль, ми не маємо іншого виходу із ситуації, - зазначив генеральний директор «Буковини» Віктор Олійник. - Ми поважаємо тих, хто виступав за нашу команду, хто прикладав зусилля для того, щоби «Буковина» була серед кращих команд Першої ліги, хто виконував поставлені завдання. Саме тому, що наразі не можемо їх забезпечити, ми вирішили надати їм можливість підшукати собі інші клуби і продовжити грати у футбол. Хто зможе закріпитися в іншому місці - добре, побажаємо їм лише успіхів. Нікому заважати чи вставляти палки в колеса ми не будемо».
 
Також невідомо, чи поїдуть буковинці на виїзд в Алчевськ проти лідера чемпіонату - місцевої «Сталі». Наразі йдуть пошуки можливостей цього виїзду, тому все ж таки сподіватимемося на позитивний результат зусиль керівництва клубу.
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
pogvalery
Неплохо играли В спаренге против Таврии летом.
pogvalery
Как и Таврия была командой Фирташа.
serggarini4
Суть в тому що інвестори-спонсори і відмовились від чернівчан через те що їх не пустили в ПЛ, хоча перед тим вони давали фінансову гарантію на 10 млн ує, а так як їх похєрили от і вони поклали болт на то всьо як це не прискорбно
korsar_kharkov
какие нахх спонсоры?спонсоры чего?снялась бы с игр ПЛ,вот это было бы вообще зашибись..
vovazin1991
думаю якщо б попали в ПЛ то появилися б спонсори...а так мало бажаючих викидати свої гроші!!! Можливо інвестори не бачать смислу вкладати бабло в команду, бо якщо б навіть почали вигравати і появився б реальний шанс попасти в ПЛ то їх би почали пресувати, хоча хз це просто мої думки!!!)
ihateyoubaby
блин, нафига было заявляться на чемп тогда?
StarcevV
Переходите к наму нас в районном чемпе не кому играть кормить будем хорошо
Grif.exe
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
KAVUNKO
Жаль конечно...но КАК они собирались играть в Вышке (типа боролись за проаво после отказа) БЕЗ ДЕНЕГ???????
gromob16
Это уже 5 команд с 2 лиги пройдут?
rubey
Нормальный рыночный капиталистический процесс - нет бабла, то хоть умирай. А кое кто старые времена вспоминает, когда такую оьузу в приказном порядке на себе тащили для услады народа.
Cantona
Пакращення!
Vladsheva
По8онки, клуб розвалили...