Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 27 августа 2013, 13:03
3699
4

Колобов - футболіст №1 серед чиновників України

23 серпня відбувся фінал товариського турніру з футболу «Кубок Незалежності 2013»

| Обновлено 27 августа 2013, 13:03
3699
4

Перемогу у турнірі отримала команда Кабінету міністрів України. 
 
 
Турнір, присвячений Дню Державного Прапору України та Дню Незалежності України, відбувався на одному з кращих столичних стадіонів для аматорського футболу «Гідропарк Арена», розміщеного в столичному  спортивному парку Місто Спорту. 
 
У змаганнях брали участь футбольні команди Адміністрації Президента України, Кабінету міністрів України, Київської міської державної адміністрації та Генеральної прокуратури України.
 
В фінальному матчі спортивну честь Уряду захищали міністр фінансів Юрій Колобов, міністр енергетики Едуард Ставицький, керівник секретаріату Костянтин Любченко, заступники міністра доходів Андрій Ігнатов та Віктор Левицький, заступник міністра аграрної політики Віктор Давиденко. На трибунах своїх колег підтримували віце-премьєр міністр Юрій Бойко, міністр спорту та молоді України Равіль Сафіуллін.
 
 
Столичну владу вів в футбольний бій капітан команди голова КМДА Олександр Попов, його підтримували керівники районних в м. Києві держадміністрацій Станіслав Прокопенко, Сергій Вітковський, Сергій Зімін, директори департаментів благоустрою, економіки/інвестицій та спорту Сергій Садовий, Микола Поворозник та Вадим Костюченко. 
 
 
«Це дуже вдалий проект. По-перше, він викликає неабиякий інтерес і гравців, і вболівальників і ЗМІ. По-друге, це прекрасна нагода ще раз акцентувати увагу на важливості здорового способу життя та підтримці з боку влади проектів в галузі спорту. Ну і звичайно – футбол об’єднує і це теж важливо. Я впевнений, що гра була не остання і ми продовжимо цю традицію», – сказав Олександр Попов.
«Я дуже поважаю Олександра Павловича, але безумовно вболівав за своїх, за команду Уряду. Цей проект пілотний, і з першого разу дає такий резонанс. Дякую КМДА та спонсорам за підтримку, молодці організатори та учасники. Необхідно робити проект загально масштабним. Чим більше перших осіб в регіонах та містах України будуть залучатися безпосередньо до гри, своїм прикладом популяризувати спорт і тим більше буде вирішуватися и спортивних питань» -  зазначив міністр молоді та спорту України Равіль Сафіуллін.
 
 
Найкращим гравцем турніру визначили капітана команди Уряду Юрія Колобова. «І це дійсно безперечний факт. Три красеня голи в фінальному матчі, міністр фінансів України перебуває дуже в спортивній формі» - зазначили на нагородженні легенди радянського футболу «динамовці» Володимир Мунтян та Іван Яремчук.
 
«Я вражений від атмосфери на турнірі, мене переповнюють емоції. На трибунах прекрасного стадіону було багато дітей, молоді та вболівальників і зокрема мій син. Нам почесно своїм прикладом популяризувати здоровий спосіб життя та формувати моду на спорт. У мене на першому місці в спорті баскетбол, але до баскетболу в юні роки я багато уваги приділяв футболу. Сьогодні футбольна команда Уряду була дуже представницькою і я дякую своїм колегам, у нас дуже сильна команда!» - зазначив міністр фінансів України Юрій Колобов.
 
 
Спортивний парк «Місто Спорту» - благоустроєні території футболу, баскетболу, волейболу, фітнесу, пляжних видів спорту, рекреації та центральний пляж міста. Створено спільними зусиллями та співпрацею спортивних громадських організацій Києва з Київською міською державною адміністрацією та соціально відповідальним бізнесом компанією ДТЕК та Київміськбуд.
 
 
«У нас в країні багато зроблено для професійного футболу, але потрібна і увага до аматорського та дитячого футболу. Без цього не може буди майбутнього та значних результатів. Практично реалізований проект «Місто Спорту» - в першу чергу направлений на ринок та потреби аматорського та дитячого футболу, баскетболу, пляжного футболу та інших видів спорту. Але ще багато потрібно зробити, на черзі відновлювально-реабілітаційний центр і для дитячої футбольної академії необхідне велике футбольне поле» - відзначив організатор турніру «Кубок Незалежності», ініціатор проекту «Гідропарк - Місто Спорту» Сергій Харченко.
 
 
 

 

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vovik-kv
Я был на стадионе с сыном, там была много детей, ДЮСШ, эти команды получают возможность бес платно тренироваться на прекрасном стадионе построеном не за счет бюджетных денег!, а за счет рекламодателей, которых удается найти благодаря помощи чиновникам. Что здесь плохого? Наоборот, молодцы Колобов, Попов что приехали, не стесняясь одели форму и пошпилилили……!
asonassa1983
Яу
+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
forca_uve
Пир во время чумы
vfvf
Чуть не стошнило!