Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 27 августа 2013, 08:58
4361
11

Виктор ГРАЧЕВ: «Луческу не угадал с составом»

Футбольный эксперт прокомментировал поражение «Шахтера» от «Днепра» в центральном матче 7 тура

| Обновлено 27 августа 2013, 08:58
4361
11
Виктор ГРАЧЕВ: «Луческу не угадал с составом»
«Такої непереконливої гри у виконанні чемпіона я вже давно не бачив. У грі «Шахтаря» чи не вперше побачив великі розриви між лініями. Вперед бігли, а назад не поверталися. Вся команда, а не окремі виконавці, виглядала просто жахливо. Не було кому відбирати м'яч. Коста назад не повертається, Едуардо – теж. Степаненко і Тайсон в центральній зоні вигляділи непереконливо.

Крайні захисники програвали зону своїм опонентам. Усі м'ячі було забито після стандартів. Два голи головою забив невисокий Зозуля. У центр захисту гірників не знайшлося людини, здатної виграти «другий» поверх. Не розумію, чому на поле не вийшов Хюбшман. Адже окрім трьох забитих м'ячів «Дніпро» мав ще кілька 100-відсоткових моментів. Мабуть, Луческу не вгадав зі складом», - сказав він.
 
Найбільше Віктора Олександровича засмутила командна швидкість «Шахтаря».
 
«Не розумію, що сталося з командою. Дніпряни просто перебігали «Шахтар». Таке враження, що всі донеччани стоять. Припускаю, що гірники напередодні гри вважали, що перемога в них у кишені. Тому не налаштувалися на гру. «Дніпро» просто переважав у настрої на матч. Дуже сподобалися Коноплянка, Зозуля, Матеус і Селезньов. Єдине, що тішить – ця поразка прийшла напередодні Ліги Чемпіонів. У Луческу ще є час виправити помилки й повернути команду із захмарних висот до реальності. Тим більше часу на роботу над помилками обмаль. У суботу в донеччан гра з «Металістом». А зупинити нинішніх харків'ян мало кому під силу не те що в чемпіонаті України, а навіть у Європі», – вважає експерт.
 
Юрій СТРИГУН, gazeta.ua
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
wojsergivan
первый раз за три года судья судил нормально если остальные судьи будут судить по правилам у кротов 7 место в чукре но думаю татарин заплатит
Вольский
Кто бы ещё оценил действия Луческу, как не Грачёв? Он же Эксперт ТК Футбол, а не какой-то там тренер.
samuel11
Виктор ГРАЧЕВ: «Луческу не угадал с составом, а я - с работой.»
Николай{Донбасс}
Грачик явно не похмелился: Кротеску выставил против Днепра максимум того, что мог выставить!
mist76
Просто иггроки Шахтера привыкли что судьи им симпатизируют и часто сбивают командную скорость соперника, а тут судья молодец свистел справедливо в обе стороны, и результат не заставил себя ждать. Шахтеру, для успешной игры в ЛЧ больше всех команд нужно именно такое судейство. Просто игрокам тяжело будет в европпе играть, привыкли к лояльному отношению в Украине. А хочется чтобы Шахтер там выигрывал и набирал побольше очков для Украины. Тем более играем в этом году без Металлиста!
GR-65
У суботу в донеччан гра з «Металістом». А зупинити нинішніх харків'ян мало кому під силу не те що в чемпіонаті України, а навіть у Європі», – вважає експерт.
Суддя може зупинити.
Bonjasky
Я вболіваю за "Шахтар", але хотів щоб вони втратили очки, і нехай "Металісту" програють, тоді дійсно буде інтрига в чемпіонаті. Проте, якщо ДД не виграють в ДК, тоді це буде нонсенс(
OKSANAKSYUSHA
Ось вам закономірний результат, коли нормальне суддівство. Таке саме чекає шАХТАР и в ЛЧ. Шкода що в наступному турі Металісту не дадуть виграти(судді), не може ж вЕЛИКА команда двічі поспіль програти
Wolfenstein95
*"експерта"...
Wolfenstein95
"...Не розумію, чому на поле не вийшов Хюбшман..."
Звідки взяли цього недоексперта?? Усі знають, що Хюбшман травмований...Усі, крім цього "експерта...
movkli
класс, была та же новость, но на русском и под другим названием)))