Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 21 августа 2013, 14:53
1939
0

КМДА сильнее Администрации Президента….в футболе!

Збірні команди Кабміну та КМДА з футболу перемогли у півфіналі турніру «Кубок Незалежності»

| Обновлено 21 августа 2013, 14:53
1939
0
КМДА сильнее Администрации Президента….в футболе!

У столиці стартував товариський турнір з футболу «Кубок Незалежності-2013». У змаганні беруть участь керівництво та топ менеджмент Адміністрації Президента України, Кабінету міністрів України, Київської міської державної адміністрації та Генеральної прокуратури України.

Напередодні в «Місті Спорту», що в Гідропарку, завершилися перші матчі турніру. З рахунком 2:0 команду Генеральної прокуратури перемогла команда Уряду. У футбольному протистоянні КМДА - Адміністрація Президента, перемогу здобула команда Київської міськдержадміністрації з рахунком 6:2.

Спортивну честь Уряду відстоювали капітан команди міністр фінансів України Юрій Колобов, керівник секретаріату Костянтин Любченко, міністр енергетики Едуард Ставицький, заступники міністра доходів Андрій Ігнатов та Віктор Левицький, заступник міністра аграрної політики Віктор Давиденко. На трибунах своїх колег підтримував віце-прем’єр-міністр Юрій Бойко.

Столичну владу вів в футбольний бій капітан команди голова КМДА Олександр Попов, його підтримували керівники районних в м. Києві держадміністрацій Станіслав Прокопенко, Сергій Вітковський, Сергій Зімін, начальники департаментів благоустрою та спорту Сергій Садовий та Вадим Костюченко.

«У команди Адміністрації Президента – дуже великий потенціал. Але ми перемогли, на мою думку, через злагодженість гри. Ми не вперше виходимо на футбольне поле у такому складі і знаємо чого очікувати один від одного. Серед наших гравців є й ті кому за 60, але їх воля до перемоги, цілеспрямованість і зібраність можуть бути прикладом для молодих», – розповів після матчу капітан команди КМДА Олександр Попов.

«Цей турнір дуже важливий та правильний спортивний проект. На трибунах було багато дітей та молоді, нам почесно своїм прикладом популяризувати здоровий спосіб життя та формувати моду на спорт. У мене на першому місці в спорті баскетбол, але до баскетболу в юні роки я багато уваги приділяв футболу. Сьогодні команда Уряду була дуже представницькою і дякую своїм колегам за персональну участь. Тепер всі помисли в фінальному матчі, необхідно перемагати» - відмітив капітан Уряду Юрій Колобов.

Матч за третє місце та фінальний матч турніру відбудеться 23 серпня о відповідно о 18:00 та 19:00. За бронзу змагаються команди Адміністрації Президента України та Генеральної прокуратури, а за перше місце команди КМДА та Кабінету Міністрів України.

Загалом турнір присвячений Дню Державного Прапору України та Дню Незалежності України. Організатором змагань виступив всеукраїнський фонд «Спорт проти наркотиків, тютюну та зловживання алкоголем». Мета заходу: звернути увагу топ чиновників, заручитись підтримкою в проведенні регулярних заходів з популяризації здорового способу життя та розбудови спортивної інфраструктури саме для аматорського та дитячого спорту в Україні і в місті Києві.

ВИДЕО

ФОТОРЕПОРТАЖ

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Рассматривает ли Лунин уход из Реала после игры с Ман Сити? Известны детали
Футбол | 18 апреля 2024, 13:54 2
Рассматривает ли Лунин уход из Реала после игры с Ман Сити? Известны детали

Украинский вратарь думает только о «королевском клубе»

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 10
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.