Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 21 августа 2013, 08:08
2522
5

Александр ГЛАДКИЙ: «Не снимаю с себя вину»

Нападающий львовских «Карпат» поделился впечатлениями от матча с «Волынью»

| Обновлено 21 августа 2013, 08:08
2522
5
Александр ГЛАДКИЙ: «Не снимаю с себя вину»

Останнім часом нападника «зелено-білих» переслідували суцільні невдачі. Він мав чимало моментів, але реалізувати їх не міг – заважали то голкіпери, то надмірне хвилювання. У матчі проти «Волині» Гладкий нарешті забив і приніс команді чергове очко. 

 – На післяматчевій прес-конференції, Віталій Кварцяний порадив Олександру Севідову добряче висварити команду за невдалу гру... 
– Наш шанований Віталій Володимирович має свою думку, дай йому Боже здоров’я. але це його думка. Так, гра для нас була дуже важка гра. Натомість, «Волині» багато чого вдавалося, мабуть, вони провели одну з кращих своїх ігор за останній час. Ми ж проявили характер, взяли очко. Ми показали, що можемо грати, але щось нам постійно заважає. Є ще над чим працювати, є ще час, щоб наверстати втрачене. Як на мене, то нічия – закономірний результат. Бо ж і ми мали моменти, особливо на початку гри. Якби забили, то все було б по-іншому. 

– Як вдалося забити? Розраховував, що м’яч опиниться в мертвій зоні і оборонці не зможуть його дістати?  
– Так вийшло, що вдалося вдало пробити в протихід воротарю. Варто віддати належне і Вадиму Страшкевичу, який віддав дуже хорошу передачу. Але ми забили лише один гол, хоча могли значно більше. Васін двічі виходив на ворота, міг забивати. Зрештою, маємо нічию, яку нам можна в актив занести. Будемо в кінці рахувати очки, але, думаю, що фанати мали б бути задоволені нашим характером. Вони підтримували нас протягом всього матчу, за що їм велика подяка від команди. 

– Ти нарешті зняв якесь прокляття, забив гол. Для тебе особисто він дорогий?
– Не в тому справа, що він для мене значить. В кожній грі у мене було багато моментів і якби я реалізовував хоча б половину, то ситуація у нас була б значно кращою. Я не знімаю вини з себе за те, що ми втрачали очки, тут є моя вина. Я нападник і маю забивати. Стараюся, працюю. Але мені не щастило. Зупинятися все-одно не буду. 

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
З хрестом і мечем!
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ostrig
Є хтось кращий? Вічно"перспективний Голодюк"? Чи Зеньов, який більше на лікарняному, ніж на полі. А так - команда - невідомо кого, з невідомо якими цілями. Вилетить цього сезону Таврія і Мет. Донецьк, більше нема чого переживати...
sasha-rv
І не один раз рятував!
JaKrevedko
"Це дерево" врятував Карпати від поразки.
orvit_13
Гоніть це дерево з "Карпат".