Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 августа 2013, 07:53
1176
2

Александр СЕВИДОВ: «Ничьи не прибавляют нам оптимизма»

Наставник «Карпат» заявил, что его команда не опускает рук и пообещал привезти из Луцка победу

| Обновлено 16 августа 2013, 07:53
1176
2
Александр СЕВИДОВ: «Ничьи не прибавляют нам оптимизма»

Днями головний тренер «Карпат» Олександр Севідов перебував у Києві, де разом з іншими наставниками проходив курс програми «ПРО»-диплом УЄФА, метою якого є продовження терміну ліцензії. Разом з Олександром Севідовим участь в програмі взяли Олег Блохін, Мирон Маркевич, В’ячеслав Грозний, Анатолій Дем’яненко, Семен Альтман, Олег Протасов, Павло Яковенко, Геннадій Литовченко, Олег Лужний, Андрій Баль, Олексій Михайличенко, Олександр Спірідон, Віктор Тищенко, Іван Балан, Анатолій Чанцев, Петро Кушлик, Леонід Буряк, Володимир Горілий, Олександр Заваров, Михайло Фоменко, Анатолій Коньков, а також троє колишніх наставники «Карпат» Валерій Яремченко, Ніколай Костов та Олександр Іщенко. 

«Раз на три роки Федерація футболу України проводить такі заходи, метою яких є продовження тренерських ліцензій. Є і можливість поспостерігати за діями гравців національної збірної. Такі зустрічі є важливими у плані досвіду, адже є можливість поспілкуватися з іменитими та авторитетними українськими тренерами, думки, поради та критика яких для мене є дуже важливими» – розповідає Олександр Севідов. 
 
Після товариського матчу збірної тренери повернулися до своїх прямих обов’язків. У «Карпат» на носі гостьовий поєдинок проти луцької «Волині». Олександр Севідов ділиться добрими новинами – пацієнтів в лазареті суттєво поменшало.
 
«Савченко та Гудима буквально щойно приступили до роботи. Андрій Ткачук вже займається в загальній групі. Як бачимо, конкуренція за місце в складі росте на очах. Також займається Павло Пашаєв. У нього не було травми, але проти «Зорі» він не міг грати через високу температуру. По суті, в лазареті залишається один Дмитро Льопа» – каже коуч «Карпат».
 
«Звичайно, нічиї не додають нам оптимізму. Ми поки не перемагаємо, але рук не опускаємо. Нам залишається одне – продовжувати працювати, як би банально це не звучало. Можу пообіцяти, що ми зробимо все можливе для того, щоб привезти з Луцька першу перемогу» – зазначив Олександр Севідов.
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
JaKrevedko
Віримо в команду. Вперед Карпати.
Bandera.Lev
нічия 1-1