Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3443
0

Звернення ФК "Арсенал-Київ"

Столичні каноніри потребують підтримки

Звернення ФК "Арсенал-Київ"

Голові комітету

з питань сімї, молодіжної політики, спорту і туризму

Верховної Ради України

п. Томенку Миколі Володимировичу

 

Міністру України у справах сімї, молоді та спорту,

віце-президенту НОКу

п. Коржу Віктору Петровичу

 

Голові постійної комісії з питань сімї, молоді та спорту Київради

п. Філіппову Володимиру Вікторовичу

 

Президенту Федерації футболу України

п. Суркісу Григорію Михайловичу

 

Президенту Професіональної футбольної ліги

п. Сафіулліну Равілю Сафовичу

 

Шановні панове!

Футбольна карта України, цілком можливо, у 2007 році може лишитися одного свого представника. Футбольний клуб „Арсенал-Київ” перебуває на межі зникнення. Як відомо, Київська міська влада у бюджеті столиці в 2007 році не передбачає подальшого фінансування муніципального футбольного клубу. Тоді як аукціон, в рамках якого клуб мав бути викуплений, не відбувся через відсутність заявок потенційних покупців.

На даний момент ФК „Арсенал-Київ” посідає в турнірній таблиці Чемпіонату України серед команд вищої ліги високе четверте місце. Цей результат свідчить про те, що у команди є великий потенціал, і пріоритетом для футболістів та тренерів є не грошова винагорода та матеріальні блага за якісно виконану роботу, а саме гра.

При тому що Україна на сьогодні має визнаний авторитет в Європі як футбольна держава. Більше того, футбол, як соціальне явище, як нова національна ідея, в Україні набув ознак державної політики. Насамперед через прагнення України та Польщі вибороти право на проведення Євро-2012, і має доволі високі шанси на перемогу в тендері УЄФА. А національна збірна України, дебютувавши на чемпіонаті світу, відразу ж увійшла до вісімки найкращих команд світу.

Всі ці фактори, безумовно, додають плюсів Україні на світовій футбольній арені. Але в жодному разі не можна позбавляти шансу команду майстрів вищої ліги і надалі радувати своєю грою своїх, хай і поки що нечисленних, уболівальників, працювати на імідж столиці та держави.

ФК „Арсенал-Київ” продемонстрував, як може грати лише на „голому ентузіазмі”. Маючи ж надійну підтримку та фінансові гарантії, команда цілком спроможна замахнутися й на вищі місця, з перспективою виступу на міжнародній арені, де, впевнені, з гідністю представлятиме Україну на європейських футбольних полях.

Невже ми так просто дозволимо зникнути професіональній команді із 5-річною історією? Не хочеться вірити в це. Сподіваємось на Вашу підтримку. Маємо надію, що Вам до снаги переконати депутатів Київради про необхідність фінансування ФК «Арсенал-Київ» в об’ємах 2006 року, поки не з’явиться новий власник чи інвестор.

 

З повагою,

в. о. генерального директора ФК „Арсенал-Київ”

Олена Панамарчук,

головний тренер Олександр Заваров,

колектив ФК „Арсенал-Київ”.

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.