Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 14 августа 2013, 21:15
2122
3

Анатолий Коньков посетил Львов

Президент ФФУ побывал на матче молодежной сборной и осмотрел инфраструктуру «Карпат»

| Обновлено 14 августа 2013, 21:15
2122
3
Анатолий Коньков посетил Львов
Анатолий Коньков

Президент ФФУ Анатолій Коньков прилетів до Львова на матч молодіжної збірної, яка у вівторок розгромила однолітків з Греції. До поєдинку в очільника федерації був час на ознайомлення інфраструктурного життя ФК «Карпати». Екскурсію по футбольних об’єктах, зроблених зусиллями клубу, для Анатолія Дмитровича проводив генеральний директор «зелено-білих» Ігор Дедишин.

«Слід зауважити, що Анатолій Коньков – перший президент ФФУ, який поїхав в регіони, який детально знайомиться з клубною інфраструктурою. Він цікавився тим, як живуть клуби, які в них плани, проблеми та здобутки» – розповідає Ігор Дедишин.

Відправною точкою екскурсії стали поля навколо стадіону «Україна». Нагадаємо, що ФК «Карпати» нещодавно відкрив три повнорозмірні поля з натуральним покриттям найвищої якості для клубної школи, а також низку менших за розміром полів зі штучним покриттям останнього покоління. Усі газони були створені для дітей зі СДЮШОР «Карпати». На цьому «зелено-білі» зупинятися не збираються. У їхні плани входить також реконструкція нижніх полів, де упродовж багатьох років займалися карпатівські школярі. Ці майданчики ще досі посипані шкідливою для здоров’я тирсою.

«Ігор Дедишин показав, що «Карпатам» вдалося фактично відвоювати, і що з цього вийшло. Скажу одне – картина приємна і вона тішить око. Поля виконані на найвищому рівні, тут є всі умови для того, щоб готувати висококласних футболістів» – зауважив президент федерації.

Високо оцінив Анатолій Коньков і клубну Академію. Делегація відвідала гуртожиток, де живуть академіки та оцінила якість поля зі штучним покриттям. А завершальним етапом екскурсії стала база «Карпат» в Брюховичах. Після огляду медичного корпусу, басейну, сауни, парної, вітамінного бару, кімнат президента та головного тренера, конференц-залу та інших приміщень, Анатолій Дмитрович сказав лише одне слово: «Рівень!».

«На базі «Карпат» умови насправді чудові. Тут команда готується до матчів чемпіонату України, надіюся, що невдовзі вона тут готуватиметься і до матчів єврокубків» – сказав Анатолій Коньков.

У ФК «Карпати» є ще чимало планів щодо розвитку дитячо-юнацького футболу. Однак, не все вдається втілити в життя, зважаючи на перманентні перешкоди та невиконання домовленостей з боку місцевої влади.

«Як допомогти «Карпатам»? У мене ще буде зустріч з президентом клубу, а також з міською та обласною владою. Те, що я побачив тут, дізнався, скільки дітей займається – тішить око. Але я ще планую поспілкуватися з іншою стороною, можливо, допоможу знайти компроміс» – пообіцяв президент ФФУ.

«Анатолій Дмитрович – відкрита людина. Він хоче бачити, чим живуть клуби власними очима, а не дізнаватися про це з розмов. Тож ми мали за честь бачити його в нашому клубі. Я гадаю, що продовження цієї зустрічі буде в найближчому майбутньому. Президент федерації розуміє, як має розвиватися футбольний клуб. Наші бачення в цьому процесі співпадають. Головне, що він проявив увагу до нашого розвитку. Анатолій Дмитрович – людина авторитетна і поважна, до його думки прислухаються. Тому я сподіваюся, що спільними зусиллями ми вирішимо ті проблеми, які стають на нашому шляху до розвитку» – підсумував Ігор Дедишин.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Названа причина смерти экс-футболиста сборной Украины Богдана Шершуна
Футбол | 28 марта 2024, 14:38 6
Названа причина смерти экс-футболиста сборной Украины Богдана Шершуна

Укус клеща спровоцировал рак мозга

Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 13:06 7
Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024

Бывший главный тренер «Динамо» считает, что опыт Андрея всегда пригодится Украине

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
zh.y
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
What_A_Fuck
Сурло....
Отин Гокни
уж не по МХ-КЛ ли, поперся перетирать?