Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 14 августа 2013, 19:56
1009
1

Евгений БОХАШВИЛИ: Забить не получилось, но все еще впереди

Нападающий молодежной сборной Украины поделился впечатлениями о матче с Грецией

| Обновлено 14 августа 2013, 19:56
1009
1
Евгений БОХАШВИЛИ: Забить не получилось, но все еще впереди
Евгений Бохашвили

Центрфорвард «Карпат» поділився своїми враженнями від переможної гри з Інформаційним центром клубу у складі молодіжної збірної Греції в товариській зустрічі з командою Греції на полі стадіону «Арена Львів».

«Дуже приємно грати за такої атмосфери, яка панувала на стадіоні «Арена Львів», тим більше, що я тепер граю за команду цього прекрасного міста. Скажу, що не лише мені, а й всім гравцям молодіжної збірної України було дуже приємно виходити на поле перед такими вболівальниками. Підтримка у нас була просто шалена, хоча глядачів й прийшло не так багато.

Я вийшов у стартовому складі з перших хвилин, провів на полі годину ігрового часу. Не мені оцінювати мою гру, але скажу, що зробив усе, що міг. Не вийшло забити, але в мене все ще попереду.

Щодо суперника, то збірна Греції – команда високого класу. Хоча й гра була товариська, перед виходом на поле ми налаштовувалися тільки на перемогу. Адже саме в таких іграх і закладається фундамент для майбутніх перемог. Так, ми ззовні дуже легко виграли – рахунок 4:0 говорить ніби то сам за себе, але якби греки зуміли забити першими, а моменти в них були, то все могло б бути інакше.

Однак все для нас склалося якнайкращим чином – ми вийшли, добре відпрацювали всю гру, тому і рахунок саме такий переконливий. Але я вважаю, що і збірна України, і наші суперники з Греції – хороші команди.

Сьогодні у мене в грі був хороший момент забити, але не вдалося. Чому? Напевне, десь трохи не пощастило мені. Та зрештою, нічого страшного не трапилося. Я ж лише два місяці тому відновився після важкої травми, тому наразі ще не набрав повністю ігрову форму, хоча багато що вже виходить. Думаю, мої голи ще попереду. До того ж трохи хвилювався, бо вже давно не грав за збірну. А тут ще й вийшов з перших хвилин. Радий, що тренер довірив місце у стартовому складі. Трохи не вийшло, але я працюватиму над собою і в майбутніх іграх, сподіваюся, зіграю більш корисно для команди», – розповів Євген.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Итальянский топ-клуб может летом подписать Довбика
Футбол | 24 апреля 2024, 14:37 6
Итальянский топ-клуб может летом подписать Довбика

Форвард «Жироны» может продолжить карьеру в «Наполи»

Украинский вратарь Байера рассказал, в чем феномен команды Хаби Алонсо
Футбол | 25 апреля 2024, 10:36 0
Украинский вратарь Байера рассказал, в чем феномен команды Хаби Алонсо

Александр Петренко считает дисциплину главным залогом успеха

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
shacur83
Жека, давай старайся.