Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 14 августа 2013, 12:27
2816
4

Сергей НАГОРНЯК: «Динамо быстро отпустило своих конкурентов»

Футбольный специалист проанализировал выступления киевлян на старте чемпионата

| Обновлено 14 августа 2013, 12:27
2816
4

- «Динамо» в неділю відіграло вкрай слабко. Це очевидно для всіх. Мені нелегко судити, що стало причиною такого провального матчу: неправильна установка на гру чи слабка мотивація… Проте, думаю, проблема тут значно глибше. Хочу сказати, що всі ці негаразди далеко не обмежуються лімітом, українцями чи травмами, як почали обговорювати й писати після недільного матчу. Візьміть навіть ту ж ситуацію з Хачериді, який попросив заміну, а тренер говорить, що травми в гравця й близько немає… Та, попри все, в киян є тренерський штаб, який має проаналізувати гру й розібратися з усіма цими проблемами. Йому, зрештою, видніше. Щоби повністю виявити корінь проблем, потрібно перебувати всередині команди. Усі ті внутрішні негаразди позначаються на грі й на результаті. Ми ж можемо споглядати лише готовий продукт, гру, якої в неділю, до речі, не було. Але бачити всього ми аж ніяк не можемо. Ми можемо лише судити, що в матчі з «Чорноморцем» абсолютно всі гравці «Динамо» відіграли погано, скажемо - на неналежному для себе рівні.

Натомість одеський «Чорноморець» відіграв пристойно, показав себе з кращого боку й заслуговує на похвалу. Узагалі ця команда зараз перебуває на значному підйомі. Одесити відчули впевненість, повірили у власні сили після перемоги над «Црвеною Звєздою». Та й на внутрішній арені «моряки» виглядають солідно: добре провели гру із «Шахтарем»: у тому матчі вони теж могли засмутити господарів поразкою. Отож, на моє переконання, в поєдинку проти київського «Динамо» одесити цілком заслужено й закономірно здобули перемогу, з чим їх і варто привітати.

Загалом же, стосовно чемпіонських перспектив «Динамо» мені судити тяжко. Так, «біло-сині» щось аж занадто швидко відпустили своїх конкурентів: усього лише 5 турів позаду, а кияни аж на восьмій сходинці. Здавалося, почали сезон більш-менш, а потім усе пішло шкереберть: провалили другий тайм із «Шахтарем», а тепер ще й гра з «Чорноморцем», яку я вважаю для киян також провальною. Та навіть маючи щодо гірників відставання у вісім очок, що значно ускладнює здобуття «золота», «Динамо» аж ніяк не відмовиться від своїх цілей та завдань. Як на мене, вихід із нинішньої ситуації тут очевидний: продовжувати далі інтенсивно тренуватися, працювати над собою та вдосконалювати свою гру й майстерність. Тільки завдяки праці прийде бажаний результат. Повторюся, в «Динамо» є кваліфікований тренерський штаб, який має детально розібратися у ситуації й вжити необхідних заходів, щоби врятувати для себе цей сезон. Так чи інакше, після 5 турів доля золотих медалей ще аж ніяк не вирішена.

«Український футбол»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Космонавт ДК
Каждый раз поражаюсь ГЕНИАЛЬНОСТИ этого футбольного специалиста..3 дня думал-теперь нате,читайте,Нагорняк знает,что говорит..
rubey
Это Динамо все быстро опустили.
acfred
Хоть бы в тройку попали, а то так совсем без ничего можно остаться)
mafiozi250
Полностью согласен,Динамо очень быстро отпустило Зарю