Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 14 августа 2013, 11:16
9382
29

Украинская молодежка разгромила греков

Подопечные Ковальця провели ударный второй тайм

| Обновлено 14 августа 2013, 11:16
9382
29
Украинская молодежка разгромила греков

Молодіжна збірна України U-21 під керівництвом Сергія Ковальця зіграла у Львові товариський поєдинок проти однолітків з Греції. Українська команда впевнено переграла суперника, відвантаживши в його ворота 4 «сухі» м’ячі.

З перших хвилин українці заволоділи ініціативою і вже на другій хвилині Болбат мав чудову можливість вивести свою команду вперед, але не зміг переграти голкіпера. Наші хлопці продовжували небезпечно атакувати, раз по раз загрожуючи воротам Діодіса, але до логічного завершення справа не доходила. В кінцівці тайму підопічні Сергія Ковальця не випускали греків з їхньої половини поля і це принесло свої плоди. Будківський справа намагався пройти захисника грецької збірної, але той зіграв рукою в своєму штрафному майданчику. Сам Будківський впевнено реалізував пенальті − 1:0.

Після перерви наставник грецької збірної оновив склад і в перші хвилини другого тайму гості заставили глядачів понервувати. Але українці швидко повернули собі м’яч і змогли подвоїти рахунок: Калітвінцев подав кутовий, а Цуріков на дальній стійці замкнув подачу − 2:0. Грецька команда знову спробувала змінити рахунок і провела кілька небезпечних атак та на останньому рубежі впевненно діяв Артур Денчук. А на 78-й хвилині Пилип Будківський зробив дубль, випередивши Яніотіса після подачі кутового − 3:0. Останній гол для збірної України, після сольного проходу, забив Владислав Кулач, який вийшов на заміну за 10 хвилин до кінця матчу − 4:0.

ВИДЕО ЗДЕСЬ

Україна U-21 − Греція U-21  4:0

Україна U-21: Денчук (Гальчук, 86), Насонов (Рижук, 62), Ордець (Трояновський, 86), Неплях (Приндета, 75), Цуріков (Мягков, 86), Бабенко (Ковалець, 62), Нойок (Озарків, 75), Калітвінцев (Чурко, 62), Бохашвілі (Іванко, 62), Болбат (Мякушко, 86), Будківський (Кулач, 80)

Греція U-21: Діодіс (Яніотіс, 46), Потурідіс, Стафілідіс, Тріантафіллопулос, Марінакіс, Коловас, Лагос, Баллас, Лікоянніс (Янніотас, 24), Кареліс (Коцарідіс, 46), Велліос (Бухолакіс, 46)

Голи: Будківський (45+1, пен.), Цуріков (53), Будківський (78), Кулач (90+2).

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 29
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Andrey_DK
Интересно а кто-то, кто имеет возможность сдвинуть вопрос с места, пошевелится и вынесет на всеобщее обозрение проблему организации матча ? После матча КРОТ-ТВ вели со стадиона трансляцию и ведущий (не имея претензий к стадиону и игрокам молодежки) выдвигал претензии к жителям Львова т.к. они не пришли на стадион.. это пахнет конкретной подставой и эту проблему нужно подымать до ФФУ и т.д.
Дедушка Vovan (Полтава)
Видео гошлов есть у Тайлера:
http://blog.sport.ua/~tylersport/posts/i2044456/
Vladsheva
Мав на увазі в Мета-відео. (вк.ком зачинений)
Vladsheva



Відео голів би ще!?))
Bosman
Таке враження, що цей матч у Львові, комусь дуже не подобався...(((
Ні анонсу на сайті, ні реклами у місті, каси закриті...Це, що таке?????!!!!!!
koerts
біль ше всіх сподобався болбат і чурко, але хлопцям потрібно більше працювати і валити з шахтаря. мати в резерві такого хлопця як болбат і купляти за 25 млн бернарда.
ViclyPucly
Трішки поправлю Тебе, не за "пол часа до игры", а каси стадіону були просто закриті перед матчем!!! Я приїхав на стадіон одночасно з збірною...
vovann33
Вчера, 13 августа, перед контрольным матчем молодежной сборной Украины, который проходил на Львов-Арене во Львове, за пол часа до игры в кассах прекратили продажу билетов.
DJ World
біляять, з орнізацією матчу САБОТАЖ якийсь!!!!
по місцевих ФМ радіо можна було три дні перед матчем рекламу пустити і вболівальників був би повний стадіон....
NEVALACHKA
Чому небуло жодного оголошення, про матч дізнався з вечірніх новин, хоча сам завжди їду на арену Львів вболівати за збірну, обідно що були майже пусті трибуни!
yaroslav429
Я завчасно купив квитки, приїхав на арену, почав шукати наші місця і.. не знайшов. Їх просто не було фізічно. Стюарт сказав, щоб ми сідали де хочемо, бо "не ви перші, і, мабуть, не останні такі". Так що організація "як завжди", зате та неприємна мить була затьмарена грою збірників. Молодці. Нехай і далі так грають.
Fletch_64
ЖОДНОЇ афіші про матч в місті!!!.... Тільки тому, що через інтернет почав шукати, чи дєсь в місті можна купити квитки, нарив інфу про перелік салонів "Вухо-ком"...
В салоні - ЖОДНОЇ вивіски чи афіши про матч!.. Так само й на вітрині салону. Тільки тому, що я знав - спитав в продавця, й вона мою цікавість "задовільнила" квиточком!...
Отак насправді нова дирекція Арени, як і попередня - виразного рИгоАнального забарвлення, саботує "поціхому" матчі...
Для публіки наперед була відведена "резервація" - нижній ярус центральної трибуни, тільки однієї...
Fletch_64
Після матчу гравці почали повільно намотувати "реабілітаційні" кола по газону, і тоді в щирих проявах вдячності публіці за таку підтримку Будківський, Чурко та ще декілька перелізлі через рекламні щити та подарували свої футболки, не просто жбурнувши, а конкретним адресатам)))
Разом з ними бігли підтюпцем хлопчаки, що подають м*ячі - вони бігали щасливими, тримаючи в руках попереду себе розтягнуті футболки від збірників!)))...
Fletch_64
Плекаю надію, що з Хорватами за місяць буде також перемога, бажано переконлива!
Fletch_64
Як сприймалась гра з трибун... це було ЩОСЬ!!!!!...)))
Taker.ua
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
fedorius
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kylt_lichnosti
В течении дня - несколько раз заходил на сайт. И как то не заметил, что молодежка будет играть... Пропустил конечно.
nekton
Советую жителям Донецка посмотреть последние 10 минут матча, прочувствовать атмосферу стадиона и научиться болеть за сборную. Спасибо команде за игру, спасибо болельщикам за поддержку. Гимн это было нечто, и команда отблагодарила болел 4-м голом.