Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 13 августа 2013, 13:05
1405
2

Волынь проведет товарищеский матч в Ковеле

Команда Кварцяного сыграет с МФК «Ковель-Волынь»

| Обновлено 13 августа 2013, 13:05
1405
2
Футбольний клуб «Волинь» у середу 14 серпня зіграє товариський поєдинок проти команди МФК «Ковель-Волинь». Матч команди Прем`єр-ліги та діючого чемпіона Волинської області відбудеться на стадіоні «Верес» у Ковелі, початок о 17.00. Запрошуємо вболівальників міста залізничників та сусідніх районів переглянути цей поєдинок.  
 
Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний відмітив у коментарі клубній прес-службі, що клуб, як і обіцяв, починає системну роботу із популяризації місцевого футболу в області: «Волинь» - головна футбольна команда області і ми завжди пам`ятаємо, звідки ми і в якому регіоні працюємо, для кого граємо. Тому хочемо і себе перевірити у таких матчах і місцевий футбол, і взагалі - створити свято футболу».  
 
Нагадаємо, що раніше ми повідомляли про нову ініціативу «Волині» - звернення до районних федерацій та футбольних клубів області разом популяризувати місцевий футбол. «Волинь» готова якомога частіше проводити товариські матчі в районах області.
 
Минулого тижня лучани виграли товариський поєдинок у Піддубцях проти місцевого ФК «Піддубці» (3:2). А 20 серпня у Нововолинську відбудеться матч між місцевим «Шахтарем» та луцькою «Волинню». ФК «Волинь» відгукнувся на запрошення Нововолинської федерації футболу та місцевої влади, які цього дня відзначатимуть 55-річчя стадіону «Шахтар» та однойменного футбольного клубу. Початок матчу о 17.00.

ФК Волинь
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
nekton
На все місто бачив лише одну непримітну обявку про матч. І та на листкові формату А4.
serggarini4
Треба сходити глянути, як там наші хлопаки зіграють.