Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
3277
0

АМФУ презентувала проект Аматорська футзальная ліга України

Відбулася нарада керівників та представників регіональних асоціацій і аматорських ліг

АМФУ презентувала проект Аматорська футзальная ліга України

У заході взяло участь близько 30 осіб, що представляють практично всі регіони України. Відкрив зустріч президент АМФУ Сергій Владико.

У доповіді керівника комітету по студентському, аматорському і масового футзалу Сергія Бабікова можна було почути про стан аматорського футзалу в Україні. Віце-президент АМФУ Вадим Каганов презентував проект «Аматорська футзальная ліга України», згідно з яким регіональні чемпіони у квітні 2014 року визначать переможця у всеукраїнському фіналі. Право проведення регіонального (відбіркового) етапу буде делегуватися Асоціацією міні-футболу України спільно з комітетом студентського, аматорського та масового футзалу.

Керівник комітету ветеранського футзалу Олександр Король розповів про проблеми, досягнення та плани ветеранського футзалу в Україні.

У ході обговорення піднімалися питання взаємовідносин регіональних футзальних асоціацій та федерацій футболу, обговорювалися проблеми переходів гравців між командами в аматорських змаганнях, терміни проведення регіонального (відбіркового) етапу та суддівство, а також основні положення регламенту Аматорської футзальної ліги України.

За підсумками зустрічі була створена робоча група для відпрацювання проекту регламенту з регіональними асоціаціями, збору та аналізу коментарів і побажань від колективних членів АМФУ для затвердження його на найближчому засіданні виконкому.

АМФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.