Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1217
0

ДАНИЛО: «Отдаю предпочтение только победам»

Форвард «Зари» упустил выгодный голевой момент в матче с «Карпатами»

Бразильський нападник «Зорі» Даніло де Олівейра у грі з «Карпатами» мав чудовий момент, аби відзначитися забитим м’ячем, але не зумів цього зробити. Чому? Про це 9-й номер «котів» розповів Інформаційному центру ФК «Карпати».

– Усі чекали на результативний футбол від «Зорі», зважаючи на старт команди у чемпіонаті. Однак з «Карпатами» вийшла не надто яскрава гра. Чому?
– Ми хотіли у Львові взяти очки. Попри все, команда прагнула перемогти або, принаймні, зіграти внічию. Гра була доволі інтенсивною, були моменти в обох команд. Особисто я міг забивати раз чи двічі, не пригадую. І «Карпати» мали моменти. На мою думку, та команда, яка б забила першою, і перемогла б. Але цього ніхто не зумів зробити.

– Нічийний результат тебе особисто задовільнив?
– Ні, ні, ні. Я віддаю перевагу тільки перемозі. Однак нічия – це все ж непогано. Тим більше у Львові, де всім командам грати не просто.

– Ти уже згадав, що мав найкращий момент «Зорі», щоб забити гол. Чому ж не вийшло в тому епізоді відзначитися?
– Я не повірив, що перебуваю сам перед воротами. В мене було таке відчуття, ніби ззаду мене є захисник, який готовий перехопити м’яча. Тому, не вагаючись, вирішив пробивати в один дотик лівою ногою. А це моя слабка сторона. На жаль, я промазав по воротах. Працюватиму над цим недоліком, оскільки надалі такі моменти слід забивати, якщо ми хочемо зайняти високе місце в Прем’єр-лізі.

– Ти відзначаєшся своєю непоступливою грою. У «Карпат» теж доволі фізично міцні центральні захисники. Важко було проти них грати?
– Вони чудові хлопці, хороші захисники. Мені було трохи складно атакувати через центр, тому я часто зміщувався на фланг, змінював позицію. Мушу зізнатися, що захисники «Карпат» суттєво завадили мені більше допомогти своїй команді в цій грі.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.