Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
10761
54

КДК ФФУ дисквалифицирует Тайсона и Пучкова

Ряд клубов наказан денежными штрафами

КДК ФФУ дисквалифицирует Тайсона и Пучкова

8-го серпня 2013 року Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України прийняв ряд рішень, які стосуються клубів Прем’єр-ліги, першої та другої ліг.

За удар суперника рукою в боротьбі за м’яч під час матчу 2-го туру чемпіонату першої ліги «Нива» − «Миколаїв», футболіста ФК «Миколаїв» Є. Пєскова відсторонено на 2 матчі.

Внаслідок вилучення за вихід за межі технічної площі у матчі 4-го туру чемпіонату «Говерла» Ужгород - «Металург» Запоріжжя, головного тренера запорізької команди Пучкова С. дискваліфіковано на 1 матч. Також прийнято рішення щодо окремого звернення до Комітету арбітрів та Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ з метою отримання детальних пояснень щодо дій представників «Говерли» під час цього ж матчу, а також вболівальника, який вибіг на поле (ці факти не знайшли відображення у рапортах офіційних осіб матчу).

За нецензурні висловлювання на адресу арбітра під час матчу 4-го туру чемпіонату U-21 «Говерла» Ужгород − «Металург» Запоріжжя, тренера ФК «Металург» З Демченка А. дискваліфіковано на 1 матч та оштрафовано на 5000 гривень.

За нецензурні висловлювання на адресу арбітра під час матчу 4-го туру чемпіонату «Чорноморець» Одеса − «Металург» Донецьк, тренера ФК «Чорноморець» А. Глущенка дискваліфіковано на 1 матч та накладено штраф в розмірі 7500 гривень.

За скандування нецензурних виразів вболівальниками команди «Говерла» Ужгород на стадіоні «Авангард» (м. Ужгород) під час матчу 4-го туру чемпіонату «Говерла» - «Металург» Запоріжжя, футбольний клуб «Говерла» оштрафовано на 12 500 гривень.

За скандування нецензурних виразів вболівальниками команди «Дніпро» Дніпропетровськ на стадіоні «Авангард» (м. Луцьк) під час матчу 4-го туру чемпіонату «Волинь» - «Дніпро», футбольний клуб «Дніпро» оштрафовано на 12 500 гривень.

За незабезпечення громадського порядку на стадіоні «Севастополь» після матчу 4-го туру чемпіонату «Севастополь» − «Таврія» Сімферополь, футбольний клуб «Севастополь» оштрафовано на 12 500 гривень.

За використання піротехнічних засобів вболівальниками команди «Таврія» Сімферополь на стадіоні «Севастополь» під час матчу 4-го туру чемпіонату «Севастополь» − «Таврія» футбольний клуб «Таврія» оштрафовано на 10 000 гривень.

За скандування образливого виразу вболівальниками команди «Чорноморець» під час матчу 4-го туру чемпіонату «Чорноморець» Одеса − «Металург» Донецьк, футбольний клуб «Чорноморець» оштрафовано на 12 500 гривень.

За навмисний удар суперника рукою, який не володіє м’ячем, в момент зупинки матчу, під час 4-го туру чемпіонату першої ліги «УкрАгроКом» Головківка − «Буковина» Чернівці, футболіста ФК «УкрАгроКом» А. Вдовіченкова дискваліфіковано на 3 матчі.

За небезпечний напад на суперника, який не володіє м’ячем, під час матчу 4-го туру чемпіонату першої ліги «Нива» Тернопіль − «Нафтовик-Укрнафта» Охтирка, футболіста команди «Нафтовик-Укрнафта» Л. Бояринцева дискваліфіковано на 3 матчі.

За навмисний небезпечний напад на суперника, який володіє м’ячем, з вірогідністю нанесення травми у матчі 4-го туру чемпіонату першої ліги «Титан» Армянськ − «Олександрія», футболіста ФК «Титан» дискваліфіковано на 2 матчі.

За небезпечний напад на суперника, з ризиком нанесення травми, в матчі 3-го туру Чемпіонату U-19 «Металург» Донецьк − «Іллічівець» Маріуполь, футболіста ФК «Іллічівець» В. Кондрашова дискваліфіковано на 2 матчі.

За удар суперника ногою в боротьбі за м’яч в матчі 4-го туру чемпіонату «Шахтар» Донецьк − «Динамо» Київ, футболіста ФК «Шахтар» Тайсона відсторонено на 2 матчі. Як повідомив Комітет арбітрів ФФУ, даний епізод не було помічено офіційними особами матчу (це підтверджується відповідними рапортами). Відтак, КДК ФФУ скористався положеннями п. 4 ст. 60 Дисциплінарних правил ФФУ під час прийняття рішення у даній справі.

Окремою ухвалою було закрито провадження у справі «Про епізод, що мав місце 03.08.2013 р. на 30-ій хвилині матчу 4-го туру чемпіонату «Говерла» Ужгород − «Металург» Запоріжжя між футболістами М. Райчевічем («Говерла») та О. Годіним («Металург»)». Листом Комітету арбітрів ФФУ було засвідчено, що даний епізод був помічений офіційними особами матчу і навіть у тому випадку, якби йшлося про неправильне рішення арбітра, воно не є «очевидною помилкою», про яку йдеться в п. 4 ст. 60 Дисциплінарних правил ФФУ.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Экс-чемпион мира: Фьюри выставляет себя идиотом. Он знает, что попал в беду
Бокс | 29 марта 2024, 01:57 0
Экс-чемпион мира: Фьюри выставляет себя идиотом. Он знает, что попал в беду

Карл Фроч прокомментировал поведение Тайсона перед боем против Александра Усика

Куртуа, который не сыграет в Германии, поздравил Лунина с выходом на Евро
Футбол | 29 марта 2024, 05:47 0
Куртуа, который не сыграет в Германии, поздравил Лунина с выходом на Евро

Тибо оставил комментарий под постом Андрея в Instagram

Комментарии 54
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FC.Ua
в сумме за тур команды оштрафовали на 75 тыс грн,куда эти деньги деваются?Где можно посмотреть ведомости?
FC.Ua
а за фаер-шоу и за скадирование
на стадионе "донбасс арена" дави хохлов http://www.youtube.com/watch?v=xagoywe7Px4Штрафовать не надо? наглый беспредел
дьюрі
люди видящие все изнутри сегодня одних карают за пиротехнику,а другим как с гуся вода.почему таврию наказали ,а шахту попустили.наверное потому,что зарплату кдк платит татарин
daniel535
Так докажите, что Вы лучше, а не грязнее
gerasim811
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
dima.krot
За ЗАТРАХАЛИ вы уже с этим "прогнозовано". Когда Суркис был у власти и КДК выполняло все, что он скажет - это было нормально? Когда все свои решения КДК принимал в пользу Динамо - это нормально???
Вам же об этом рассказывают люди, видящие это изнутри!!! Не просто рассказывают, а криком кричат!
http://football.sport.ua/news/156827
А теперь вы рыдаете по любому поводу, если вам что-то не нравится. Попривыкли, блин.
andriy-m7
А штрафувати Шахтар за піротехніку га матчі воги не будуть. Прогнозовано...
qarwes
оправданий на такой поступок нету, не надо устраивать детский садик по типу "он меня 1й обозвал", такими кричалками вы позорите сами себя
Tatacat
В пору ФФУ переименовывать в ШШУ - Шизерация Шахтера Украины!?
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
sergbarsa
Донбасс-Арена жгла файера и ничего,штрафа нету
Николай(Донбасс)
ПРоФФесиАнальное КДК снова занялось набиванием карманов... Одни штрафы... А то что провокаторами известных событий на стадионах выступают прикормленные люди в черном, никто и не вспоминает.
OLEGLOLITA
и опять в одну сторону а где видео с криками дави кротов ведь вы вы это первыми сделали
aicraft1965
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
micha(ZAKARPATTJA)
Ну і заробляють вони. Халява!
dirang
"За удар суперника ногою в боротьбі за м’яч в матчі 4-го туру чемпіонату «Шахтар» Донецьк − «Динамо» Київ, футболіста ФК «Шахтар» Тайсона відсторонено на 2 матчі. Як повідомив Комітет арбітрів ФФУ, даний епізод не було помічено офіційними особами матчу"
Интересно, почему? )))
Tatacat
Судя по словам Коллины Хача могли наказывать всего лишь за жест болельщикам. А за пинок Бурдужана не имели права наказывать, т.к. это судья заметил и отметил в рапорте. НО! КДК ФуФуУ плевать на правила и в своем Постановлении они отметили ОБА эпизода - "пинок" и жест!
БЕСПРЕДЕЛЬЩИКИ!!!
Dmitry_Kogan
Мало 2 матча. За травму основного сборника перед матчей с Англичанами надо было давать месяца два дисквалификации. Пусть учаться играть нормально. Это не хокк
Проскуров
Хачериди за пинок 3 матча впаяли.Тайсон игрока сборной Украины травмировал всего 2 матча.Гиде справедливость?
Проскуров
Она не слепая.Она зомби.