Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 08 августа 2013, 12:51
1300
0

Баскетбольная сборная Украины готовится к турниру в Сербии

Украинская команда продолжает подготовку к Евробаскету в Словении

| Обновлено 08 августа 2013, 12:51
1300
0
Чоловіча збірна України завершує навчально-тренувальні збори в Києві. Наразі в лавах національної команди залишаються 17 гравців: Денис Лукашов, Клим Артамонов, Юджин Джетер, Дмитро Глєбов, Дмитро Забірченко, Ігор Зайцев,  Максим Корнієнко, Олександр Липовий, Олександр Мішула, Леонід Стефанишин, Артем Пустовий, Максим Пустозвонов, Станіслав Тимофеєнко, Артур Дроздов, Сергій Гладир, В’ячеслав Кравцов і Кирило Натяжко.
 
8 серпня хлопці проводять останнє тренування в Києві, після якого вилітають до Сербії. 9 серпня українці зіграють товариський матч зі збірною Чорногорії. А 10 серпня стартують на Міжнародному турнірі Trofej Beograda 2013, де зіграють з господарями майданчику. В другому поєдинку 10 серпня зустрінуться команди Словенії та Туреччини, залежно від результатів суботніх ігор, 11 серпня наші хлопці зіграють або зі словенцями, або з турками. В складі збірної України до Сербії їдуть 15 баскетболістів: Клим Артамонов і Артур Дроздов залишаться в Україні, вони знову приєднаються до команди на наступних зборах у Южному.

Головний тренер національної збірної України Майк Фрателло:
«Нам ще належить прийняти рішення щодо кількох гравців – чи лишаться вони з нами в команді до кінця, чи нам доведеться відмовитися від них. Звісно, я хочу побачити цих гравців у роботі настільки довго, наскільки це можливо. Зараз ми будемо їхати до Сербії, де нам доведеться зіграти з трьома командами, всі вони дуже високого рівня, і це добре для нас. Коли ми граємо на тренуваннях, отримати об’єктивну інформацію важко, неможна бути впевненим у всіх аспектах. Граючи з різними людьми щодня, можна об’єктивно перевірити наскільки ми сильні в нападі та в захисті. Все це є корисним для нашого розвитку та зростання нашої команди».

ФБУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.