Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1736
0

Николай ИЩЕНКО: «Павлов больше любит игроков на контракте»

Защитник «Ильичевца» - о матче с «Карпатами» и решении суда в Лозанне

Захисник «Іллічівця» - про матч із «Карпатами» та рішення CAS.

- Пане Миколо, як поставилися до рішення Спортивного арбітражного суду Лозанни по справі «Металіст» - «Карпати»?
- Нормально. Якщо вони так вирішили, нехай так воно й буде. Тут уже нічого не зміниш.

- Скажіть чесно, сильно переживали з цього приводу, адже дискваліфікація на три роки могла бути й не умовною?
- Не могла вона бути такою. У Лозанні могли або залишити в силі покарання, яке виніс КДК ФФУ, або взагалі його відмінити. А переживання, звісно, були. У засобах масової інформації багато довелося прочитати інформації з цього приводу. Читав, що мене на три роки відсторонили від футболу, але коли поспілкувався зі своїм юристом, він запевнив, що вирок носить суто умовний характер. Після цього на душі стало спокійніше.

- Переходимо до справ футбольних: у матчі з «Карпатами» «Іллічівець» утратив двоє очок чи все ж одне придбав?
- Якщо зважати на результат, звісно, очко ми придбали. По грі ж у другому таймі наша команда повністю переграла свого опонента, створювала голеві моменти, багато комбінувала на половині суперника. Десь нам не щастило, десь львів’яни добре зіграли. Проте грати перед рідними вболівальниками і втрачати очки з командами, рівними за класом, - для нас це недозволена розкіш. Та виходячи з малюнка гри, добре, що вдалося відігратися. Як на мене, наша команда в поєдинку з «Карпатами» не зіграла на всі сто відсотків. Чому? Тяжко пояснити, адже бажання перемогти в кожного було просто величезне.

- Грали проти своєї колишньої команди. Налаштовувалися, мабуть, по-особливому?
- Так, я, мабуть, був більше мотивований за інших, адже колись грав у «Карпатах». Саме у Львові проходило моє футбольне становлення. Узагалі ця команда дала мені квиток у великий футбол. У ній я професійно ріс, завоював місце в основному складі, мені багато чого вдавалося на футбольному полі. Потім перейшов до «Шахтаря». Тобто, з мотивацією на гру з «біло-зеленими» в мене було все гаразд.

- Що сказав Микола Павлов після гри? Адже браку в діях футболістів маріупольської команди вистачало…
- Нічого особливого Микола Петрович не говорив. Сказав, що працюватимемо над помилками, що повинні бути більш упевненими у своїх силах та уважно ставитися до кожного ігрового епізоду. Головне, грати з бажанням, адже якщо його не буде, перемагати нам буде дуже складно. А щодо великої кількості браку в наших діях, я би не сказав, що ми багато помилялися. Просто суперник був справді непростий, вів у рахунку, намагався його зберегти. Ми ж, у свою чергу, прагнули вирівняти гру, врятувати очки. Дякуючи Богу, це нам вдалося зробити. Адже гра виявилася аж надто непростою.

- В «Іллічівці» ви залишилися ще на один рік. Чому вирішили продовжити орендну співпрацю, а не підписали повноцінний контракт? Усе ще сподіваєтеся повернутися в донецький клуб?
- Це було моє рішення. Вирішив, що в Маріуполі гратиму поки на орендних умовах, а далі подивимось.

- А як до орендованих футболістів ставиться Микола Павлов? Адже він неодноразово заявляв про бажання працювати саме з гравцями, які мають з клубом повноцінний контракт.
- Абсолютно нормальне ставлення, ніякої упередженості з його боку немає. Принаймні я не помічав. Хоча справді, він більше любить працювати з гравцями, котрі мають повноцінний контракт. Цього Микола Петрович не приховує, говорить одверто. Та ще раз повторюся: до орендованих футболістів ставлення абсолютно нормальне.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.