Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1804
0

Сергій ГУПАЛЕНКО: «За польські збори 11 балів з 10 можливих»

Головний тренер івано-франківського «Урагану» про перший навчально-тренувальний збір

Сергій ГУПАЛЕНКО: «За польські збори 11 балів з 10 можливих»

Навчально-тренувальні збори «Урагану» на узбережжі Балтійського моря вже добігли кінця. Кожен день, який по-своєму був особливим та незабутнім, щедро обдаровував івано-франківських футзалістів новими емоціями і теплими враженнями, якими «дракони» із задоволенням ділилися на сторінках щоденника. Однак, польські збори принесли ще й нелегкі тренування, навантаження та не одне випробування.

Тільки-но важкі навчально-тренувальні збори завершилися, а «Ураган» вже зіграв свій перший спаринг у міжсезонні з «Погонню-04». Як «дракони» долали втому після виснажливих тренувань і перемогли суперника, розповість головний тренер команди Сергій Гупаленко.

- Сергію Станіславовичу, ми радіємо з того, що ви повертаєтеся на рідну землю після виснажливих зборів. Ми чули чимало схвальних відгуків збоку гравців, а чи власне Ви, як головний тренер, всім задоволені?
- Навчально-тренувальні збори пройшли нормально, звичайно, важливою запорукою цього були хороші умови: і клімат, який є просто ідеальний для тренувань, і проживання, і харчування. Безперечно, навантаження були нелегкі, але я задоволений тим, як гравці з ними впоралися. Тому, оцінюючи польські збори, я б поставив 11 балів з 10-ти можливих.

- Чи можна вже зараз говорити про рівень готовності гравців?
- Думаю, що про це ще рано говорити, адже ми закладали тільки фундамент, який має послужити нам міцною основою на весь сезон. Основна увага акцентувалася на витривалості гравців, тому все ще попереду.

- Перед навчально-тренувальними зборами в команді відбулося кадрові зміни, як відрекомендували себе новачки?
- Обидва новачки - і Макаєв, і Якунін показали себе непогано. Що стосується фізичної підготовки, то в мене жодних питань не виникає. Але час покаже, тому, знову ж таки, якісь висновки робити ще рано.

- Одним з етапів перевірки гравців після НТЗ є матчі-спаринги з польськими суперниками. Як прокоментуєте вчорашній спаринг з «Погонню-04»?
- Як і ми, наші суперники повернулися після навчально-тренувальних зборів, тому обидві команди були виснажені і не могли грати на повну міць, але ми виявилися сильнішими. У наших польських суперників було тільки два моменти, з яких тільки один завершився забитим м'ячем. Ми вразили ворота «Погоні» п'ять разів, хоча могли б і забити ще стільки ж.

- У вівторок на «Ураган» чекає значно сильніший суперник - чемпіон Польщі. Як готуєтесь до спарингу з «Віслою»?
- Ми вирушили до Любліна, де відбудеться наступний спаринг, тому хлопці відпочивають в дорозі, хоч, звичайно, це не надто комфортно. Тому набиратимуться сил, коли вже доберемося до місця призначення. «Вісла Кракбет» - сильний суперник, який незабаром дебютуватиме у Кубку УЄФА, тому краківська команда підходить до цієї гри у повній бойовій готовності. Завтра нам доведеться поборотися, хоча для нас на даний момент головне - не перемога, а перевірка рівня своєї готовності до нового сезону.

Христина ЧУЛОВСЬКА, Олена ЯЦИНОВИЧ, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика
Футбол | 25 апреля 2024, 17:13 29
Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика

Пока непонятно, зайдет ли речь об аренде или же о продаже украинца

Известно условие, при котором Челси продаст Мудрика летом
Футбол | 25 апреля 2024, 19:47 9
Известно условие, при котором Челси продаст Мудрика летом

Украинский вингер покинет лондонский клуб, если поступит солидное предложение

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.