Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 04 октября 2021, 03:20
5508
3

Женская сборная Украины WU17 крупно уступила Финляндии

Сборная Украины провела второй поединок в рамках отбора к ЧЕ 2013/2014

| Обновлено 04 октября 2021, 03:20
5508
3
Женская сборная Украины WU17 крупно уступила Финляндии

4 серпня національна жіноча збірна України WU17 провела свій другий поєдинок в рамках відбірного раунду ЧЄ 2013/2014 років серед жіночих команд віком до 17 років проти збірної Фінляндії. Рахунок матчу − 0:3.

Вже на перших секундах матчу українки мали чудову нагоду відзначитись, але Юлія Шевчук, вийшовши майже віч-на-віч із голкіпером, пробила повз ворота. Представниці Фінляндії відразу відповіли небезпечною атакою, та наш захист був на висоті. Номінальні гості заволоділи ініціативою і почали створювати моменти біля воріт Катерини Діхтяр. Та наш голкіпер весь час була  на місці, відводячи загрозу від своїх володінь. В середині тайму підопічні Романа Заєва вирівняли гру, почали комбінувати і декілька разів пробили по воротам суперників. Кінцівка першої половини матчу пройшла в обопільних атаках, але голів глядачі так і не побачили.

Другий тайм розпочався з атак фінської збірної і цього разу вони досягли успіху. Двічі, на 44-й і 48-й хвилинах, дальні постріли Роози Бройер та Аманди Рантанен закінчувалися взяттям воріт нашої команди. Українська команда кілька разів небезпечно відповіла, але кожного разу свої ворота рятувала Софія Маннер. А на 68-й хвилині, знову ж таки завдяки дальньому удару, свій другий м’яч у матчі і третій для своєї збірної забила Аманда Рантанен. На останніх хвилинах матчу обидві команди ще мали можливості змінити рахунок, але вдало діяли голкіпери. 

В іншому матчі групи 3 збірна Нідерландів з рахунком 4:0 перемогла збірну Словаччини, проти якої і зіграє в останньому матчі наша збірна. Цей поєдинок відбудеться 7 серпня, о 18:00, на «Арені Львів».

Україна WU17 − Фінляндія WU17  0:3

Україна: Діхтяр, Левицька, Гриценюк, Черкашина, Кравчук, Рубан, Головач (к), Мохнач, Коча (Полюхович, 56), Зозуля (Свинаренко, 70), Шевчук (Будаєв, 63)

Фінляндія: Маннер, Грьонлунд, Мієттінен, Валімаа (Шрей, 60), Ахтінен (к), Колланен, Куокса, Сантамякі, Бройер, Ханнукала (Рантанен, 41), Каупі (Коллін, 72)

Голи: Бройер (44), Рантанен (48, 68)

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kimirs
Ну, когда играют такие сборные, как - США, Германия, Япония, Швеция, Бразилия и Франция, я бы не сказал, что это прям уж такое гавно. Просто между топ сборными и остальными командами, пропасть большая.
urfinjus
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
funnyFAN
ну ничего им простительно)