Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
| Обновлено 05 августа 2013, 10:58
1829
0

Погонь-04 – Ураган – 1:5

Віце-чемпіони України впевнено провели перший спаринг міжсезоння

| Обновлено 05 августа 2013, 10:58
1829
0
Погонь-04 – Ураган – 1:5

У неділю, 4 серпня, івано-франківський «Ураган» зіграв свій перший контрольний матч нинішнього літнього міжсезоння. Суперником віце-чемпіонів України стала команда «Погонь-04» з Щецина, яка, нагадаємо, за підсумками минулого сезону посіла четверте місце в Екстракласі, а у фіналі Кубку Польщі програла «Рекорду» з Бєльсько-Бялої (3:4).

Сам поєдинок відбувся на майданчику «Gryf Arena» у містечку Грифіце. Так би мовити, на нейтральній території, оскільки від Щецина до Колобжега, де проводять свій тренувальний збір «дракони», відстань становить трохи більше 150 км.

У цій грі наставник «Урагану» Сергій Гупаленко дав можливість пограти усім гравцям. Щоправда, вчорашні дублери (Горбатий, Рудавець, Корсун) разом з молодими Королишиним і Боргуном з'явилися лише після відпочинку. До перерви у складі прикарпатців відзначились обидва легіонери: на екваторі першого тайму рахунок відкрив бразилець Роніньо, а всього через три хвилини поляк Павел Будняк подвоїв перевагу. Однак майже одразу після цього «ураганівці» пропустили один м'яч. Та, як виявилося згодом, це був єдиний гол «Погоні-04» у цьому спарингу.

У другій половині зустрічі «дракони» забили ще три м'ячі, залишивши власні ворота у недоторканості. На 31-й хвилині капітан віце-чемпіонів Роман Кіндратів зробив рахунок 3:1, а невдовзі свій дебютний гол у футболці «Урагану» забив і Сергій Якунін. Останнє слово у матчі було за Романом Кордобою, котрий на передостанній хвилині встановив остаточний підсумок – 5:1 на користь команди з Івано-Франківська.

«Погонь-04» – «Ураган» – 1:5 (1:2)
«Ураган»:
Колток (Ципун, 21) – Валєнко, Сімка, Шотурма, Будняк (Павлюк) - Кіндратів, Роніньо, Якунін, Макаєв (Кордоба) - Королишин, Боргун, Рудавець, Корсун (Горбатий).
Голи: Кубік (14) - Роніньо (10), Будняк (13), Кіндратів (31), Якунін (33), Кордоба (39).

У понеділок «Ураган» візьме курс додому, але із зупинкою на один день у Любліні, де 6 серпня пройде другий спаринг. Суперником прикарпатців буде чемпіон Польщі – краківська «Вісла Кракбет». Раніше ці команди тричі зустрічалися між собою у контрольних матчах, які завершилися двома перемогами поляків та однією нічиєю. Після цієї гри «дракони» повернуться до Івано-Франківська, де готуватимуться до міжнародного турніру «Lviv Open Cup-2013», що стартує 14 серпня у Львові.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.