Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1489
0

Олег МАТВЕЕВ: «В матче Шахтер-Динамо не будет много голов»

Экс-футболист «горняков» о предстоящем Эль-Класико в УПЛ

- Олеже Юрійовичу, що очікуєте від матчу «Шахтар» - «Динамо»?
- Гра, думаю, буде цікавою. «Шахтар» і «Динамо» уже давно є принциповими суперниками. Команди ще не повністю готові, в обох колективах є нові футболісти. Тому гра в «Шахтаря» та «Динамо» ще повністю не налагоджена. Певну перевагу мають «гірники», які гратимуть удома.

- Дехто каже, що «Шахтар» за останні півроку став слабшим, оскільки втратив 3-х лідерів…
- Фернандінью, Вілліан, Мхітарян, справді, раніше вели гру «Шахтаря». Але я би не сказав, що на їхнє місце прийшли слабші футболісти. Просто наразі не налагоджена гра. Але по футболістам «Шахтар» не став слабшим.

- А що скажете про кадрові зміни в «Динамо»?
- «Динамо» також підсилилося хорошими футболістами. Але у киян та ж проблема, що і в «гірників» - потрібен час, щоби налагодити гру.

- Враховуючи те, що «Металіст» витіснив «Динамо» із Ліги чемпіонів, «Дніпро» постійно декларує цілі зробити крок уперед, то дербі «Шахтар» - «Динамо» уже не є такою яскравою подією у нашому футболі?
- Всеодно це дербі у нас є подією. «Шахтар» і «Динамо» є принциповими суперниками. Хоча, ви праві, із появою «Металіста» та «Дніпра» цікавих ігор побільшало. Ігри «Шахтар» - «Металіст» чи «Динамо» - «Дніпро» не поступаються дербі киян і донеччан. Конкуренція у верхній частині турнірної таблиці явно загострилася. Той же «Металіст» я вважаю, здатен у цьому чемпіонаті поборотися за перше місце. «Дніпро» трохи, як на мене відстає від лідерів. Після «Шахтаря» у нашому чемпіонаті мені дуже подобається «Металіст», у харків’ян кваліфіковані футболісти, добре налагоджена гра.

- У матчі «Шахтар» - «Динамо» може бути багато голів?
- Можливо, буде крупний рахунок. Але схиляюся до іншого. Команди ще не готові показувати видовищний футбол. Кияни і донеччани будуть побоюватися один-одного, спробують надійно зіграти в обороні, а тому багато голів не варто очікувати.

football24.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.