Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2079
1

Евгений ЯРОВЕНКО: «Этим составом невозможно играть в УПЛ»

Наставник «Нефтяника» - о матче против «Нивы» (2:2)

- 17-ть років не був у Тернополі, приємно здивував стадіон, відносини уболівальників. Я вважаю, що через сезон керівництву потрібно ставити задачі, про вихід до Прем’єр-ліги.  Для цього є все: прекрасний стадіон, прекрасна атмосфера. Ми прекрасно знали яка команда нас очікує, я вважаю,що будь-якому супернику тут буде важко взяти очки, знали,що команда дуже ключа, зла. Команда з Тернополя завжди славилась, її коріння йде туди далеко в сімдесяті роки, коли напевно ще Яворський був футболістом. В першому таймі нам не вдавалося  виконати останню передачу, начебто і перестроювались, можливо десь і віддавали ініціативу супернику. Передумови були непогані, довго працювали з м’ячем. Коли пропустили м’яча, саме головне, що хлопці не опустили руки. В Охтирки є такий характер, є психологія переможця. Це не перша наша гра коли ми граємо в меншості і граємо до останнього і забиваємо м’ячі. Футбол, 90-то хвилин, грали до останнього, не забили пенальті, забили м’яч у грі і в кінці ще мали два моменти, але потрібно було бути трішечки точнішими. В будь-якому разі подякував хлопцям за самовіддачу. Будемо готуватися далі. Що стосується самої гри, будемо аналізувати в спокійній атмосфері і будемо готуватися далі.

- Коли їхали до Тернополя розраховували на такий результат?
- Напевно я покривлю душею, якщо скажу, що ми їхали не за трьома очками. Ми їхали і знали, хоч дехто нас хотів ввести в оману, говорив, що це команда дебютант в першій лізі, та я сказав хлопцям щоб не розслаблялись, бо у цій команді є дуже достойні виконавці, котрі вже мали нагоду грати у Прем’єр-лізі. Команда дуже хороша, та ми нікого не боїмося, ми поважаємо усіх суперників. Ми знали сильні сторони суперника і хотіли скористатися слабими місцями. Той м’яч, котрий забив Радіонов, це те,що у нас не вийшло в першому таймі, ми зробили у другому.

- Які в цьому році стоять завдання перед командою?
- Зайняти місце не нижче від того яке зайняли у попередньому чемпіонаті.

- Якщо вийдете до Прем’єр-ліги то відмовлятись не будете?
- Якщо  керівництво поставить задачу, а ще попереду практично увесь чемпіонат. Звичайно є велике бажання і у футболістів також. Але ви розумієте, що для Прем’єр-ліги потрібні гарні умови і достойні футболісти, цим складом неможливо грати в Прем’єр-лізі, це все залежить від нашого керівництва.

Нефтяник-Укрнефть

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ОФИЦИАЛЬНО. УАФ сделала ротацию своих представителей в комитетах УЕФА
Футбол | 26 апреля 2024, 21:38 3
ОФИЦИАЛЬНО. УАФ сделала ротацию своих представителей в комитетах УЕФА

Украинская ассоциация футбола приняла решение обратиться в УЕФА об отзыве Павелко

Договорной матч в украинском футболе? В УАФ начали официальную проверку
Футбол | 26 апреля 2024, 21:16 10
Договорной матч в украинском футболе? В УАФ начали официальную проверку

26 апреля Металлист обыграл Кремень 2:1 в 6-м туре Первой лиги в Группе вылета

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Kehl
Конечно невозможно, вас там попросту порвут