Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 02 августа 2013, 23:30
1294
0

БУБКА: «Успех спортсмена во многом зависит от его окружения»

Президент НОК посетил олимпийскую базу в Конча-Заспе

| Обновлено 02 августа 2013, 23:30
1294
0
БУБКА: «Успех спортсмена во многом зависит от его окружения»
Сергей Бубка

Президент Національного олімпійського комітету, член Виконкому Міжнародного Олімпійського Комітету Сергій Бубка відвідав головну олімпійську базу країни в Конча-Заспі та зустрівся зі спортсменами з різних видів спорту.

Під час спілкування з олімпійцями уславлений спортсмен, а нині спортивний організатор і голова Антуражної комісії МОК поділився своїм баченням щодо взаємодії атлетів зі своєю командою.

«З власного досвіду знаю, що спортсмени завжди зосереджені, перш за все, на досягненні високих спортивних результатів, самовдосконаленні, підвищенні рівня своїх навичок і майстерності, а тому інформація, якою я з вами поділюся – поштовх замислитися та подивитись на свою кар'єру більш цілісно. Адже навіть виступаючи в індивідуальних видах спорту, ви є частиною великої команди – сім'я та близькі, тренер, медики, судді, організатори, уболівальники, агенти, журналісти тощо. Успіх атлета залежить значною мірою й від вдалої взаємодії з ними, детальних знань та розуміння функцій і потреб кожного»,- підкреслив Сергій Бубка.

Він також детально зупинився на взаємовідносинах спортсмена з тренером та спортивним агентом, звернув увагу атлетів на важливість глибокого розуміння фінансових питань, зокрема формування власного бюджету, оподаткування та планування майбутнього, дав поради щодо страхування власного здоров'я та боротьби з допінгом.

На завершення майстер-класу головний олімпієць країни наголосив на важливості отримання належної освіти під час спортивної кар'єри для успішної суспільної інтеграції після її завершення: «Спортивна кар'єра блискавична. Звичайно, хочеться, щоб вона тривала якомога довше. Але життя з завершенням кар'єри продовжується і важливо грамотно й виважено планувати своє подальше життя, закладаючи фундамент вже зараз», - підкреслив він.

У спілкуванні з олімпійцями та майстер-класі також взяли участь виконавчий директор НОК України Наталія Коваленко, голова Комісії атлетів НОК України Олександр Крикун та заступник Голови Комісії Олена Говорова й Голова Комісії НОК України по роботі з тренерами та спортивними федераціями Борис Іванов.

НОК

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.