Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 августа 2013, 22:58
15685
35

Таргамадзе заставил вспомнить о себе: для Карпат лишь ничья

Команды Павлова и Севидова в Мариуполе набрали по одному очку

| Обновлено 02 августа 2013, 22:58
15685
35
Таргамадзе заставил вспомнить о себе: для Карпат лишь ничья

До цього матчу обидва суперники підійшли спраглими до перемоги. Наставник «Карпат» Олександр Севідов після поразки в минулому турі зробив певні кадрові зміни. В центр оборони повернувся Балажіц, потіснивши Гітченка на лаву запасних. У стартовому складі «зелено-білих» вперше з’явився Тищенко. Новачок «Карпат», який за іронією долі перебрався до Львова саме з Маріуполя, у цій грі діяв на лівому фланзі оборони. Замість травмованого ж Годвіна в центрі поля на звичній для себе позиції діяв Федорчук. Вперше від початку чемпіонату повернувся в основу і нападник Зеньов. У команді Миколи Павлова після паузи і поразки від «Металіста» відбулася лише одна заміна: місце у воротах зайняв досвідчений Худжамов.

Гра з перших хвилин набрала високих швидкостей, проте до небезпечних моментів справа довший час не доходила. Лише викликав пожвавлення удар Фоміна в ближній кутю, але Підківка перевів м’яч на кутовий. Господарі більше контролювали м’яч, але до заключний ударів в рамку воріт справа не доходила. Міг свій перший гол у лізі провести Ємельянов, але сходу потужним ударом пробив над поперечиною. Зрештою, бракувало влучності і Таргамадзе. Натомість «Карпати» реалізували свій стандарт. Бартулович з правого краю виконав кутовий удар, захисник Балажіц головою зумів випередити суперників і пробити у ближній кут, провівши свій третій гол у чемпіонатах.

Пропущений гол додав агресивності азовцям, які в деяких моментах навіть поспішали і, як наслідок, дальнім ударам, зокрема Таргамадзе (двічі) і Ємельянова, явно бракувало влучності. Під кінець тайму напруга на полі ще більше зросла, і арбітру Лисенчуку довелось вгамовувати пристрасті з допомогою свистків та жовтих карток. Гол у «роздягальню» «Іллічівця» міг провести Федорчук, пробивши здалеку впритул зі штангою.

Під час перерви Микола Павлов, мабуть, мав серйозну розмову зі своїми підопічними, які вже на самому початку другого тайму могли встановити рівновагу. Проте Полянський, який раніше не раз відзначався після стандартів, зі штрафного пробив в те місце, де і перебував Підківка. Мав хороший момент і Гладкий, але замешкався з м’ячем і екс-захисник «Карпат», а нині капітан «Іллічівця» Іщенко ліквідував загрозу. Подією матчу став і дебют у складі львівського клубу екс-гравця «Кривбасу» Мірошниченка, який вже встиг відіграти декілька матчів за молодіжну.

Намагаючись змінити атакуючі дії, почав робити заміни і Павлов, випустивши на поле Мандзюка. Обидві команди швидко переходили середину поля і моменти по черзі виникали біля воріт. Спочатку хапається за голову Голодюк, який обіграв Худжамова, але під кутом пробив вище порожніх воріт. Згодом вже Бутко та Федотов розчаровуються, пробиваючи з вигідних позицій мимо воріт.

І все ж, господарі таки зуміли перервати свою безгольову серію, яка тривала 333 хвилини. Маріупольці теж відзначились після стандарту, коли один з найактивніших у складі «Іллічівця» Таргамадзе зі штрафного закрутив м’яч повз «стінку» у дальній кут воріт – 1:1.

Так гольова серія маріупольців у матчах з «Карпатами» збільшилась до 13 ігор. Натомість перервалась інша безнічийна серія суперників з 6-ти ігор, яка розпочалась у вересні 2010 року і також у Маріуполі. Ця ж нічия для «Іллічівця» стала ювілейною у чемпіонатах – 110-ю.  «Карпати» ж при Олександрі Севідову другий раз поспіль залишають Донбас не з порожнім багажем очок.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Ильичевец» (Мариуполь) – «Карпаты» (Львов) – 1:1 (0:1)

«Ильичевец»: Рустам Худжамов, Богдан Бутко, Иван Ордец, Николай Ищенко, Алексей Полянский, Роман Емельянов, (Андрей Тотовицкий, '78), Артем Путивцев, Вячеслав Чурко, (Виталий Федотов, '46), Давид Таргамадзе, Торнике Окриашвили, Руслан Фомин, (Александр Мандзюк, '67)
«Карпаты»: Роман Пидкивка, Олег Голодюк, (Вадим Страшкевич, '88), Грегор Балажиц, Павел Пашаев, (Денис Мирошниченко, '60), Игорь Пластун, Андрей Ткачук, Валерий Федорчук, Игорь Тищенко, Младен Бартулович, Александр Гладкий, Сергей Зенев, (Денис Васин, '65)

Арбитр: Сергей Лисенчук (Киев)

 Давид Таргамадзе, 83 - Грегор Балажиц, 30.
 Давид Таргамадзе, 45. Артем Путивцев, 77. - Андрей Ткачук, 35. Игорь Тищенко, 54. Младен Бартулович, 89. Грегор Балажиц, 92.

Удары (в створ): 13 (3) – 7 (1).
Угловые: 6 – 3.
Офсайды: 1 – 1.

Зрителей: 5.600
Оценка поля: 4
Честная игра: 7,750 - 7,000.

ИЛЬИЧЕВЕЦ – КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Костюк обыграла 3-ю ракетку мира и вышла в полуфинал на турнире в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 23:34 40
Костюк обыграла 3-ю ракетку мира и вышла в полуфинал на турнире в Штутгарте

Марта добыла самую высокорейтинговую победу в карьере, одолев Коко Гофф

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 24
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Комментарии 35
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
rno555
Хведорчук партєйний-має право
UkrGame777
да лучше тебя на кол посадить
lepsheyev
условная дисквалификация
lepsheyev
травма
Мариуполь не Донбасс
с такой игров,Павлову и молодым кротятам,в пердиве играть и вообще,задолбал уже этот продажный тренер,скулить и жалиться после каждой игры,на пенсию,голубей разводить,а кротов в Мартен и Доменную отправить...на каторгу
Юхимович
иличам за ищенка будет -3, усли уефа и ффу будут последовательными
xron77
труп ленина в ливию.и пусть с ним там сделают что и с трупом каддафи.и со всеми ильичами.будьте прокляты!
alyoshenka7
Честная игра: 7,750 - 7,000
как посчитали?
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Вольский
Смотрел игру. Ильичи играли на судейку. Жёлтые Карпатам и штрафные давал на "ура". Арбитраж излишне домашний. Карпатам вообще судьи не давали играть. Противно. Слава Богу, хоть ничья. Ильичи никакие.
Лёвкин папа (Донецк)
а чего Ищенко играл - он разве не дисквалифицирован Лозанной?
Taker.ua
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
izgou
Игорек Тищенко козачок засланный!
STERET
Що Ви хочете з Федорчука? ... він грає на полі. А то Гладкий - нащо він ????!!!! ... ішак, таке враження що команда грає в 10.
Scouter7
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Дьявол
сорри
Дьявол
А эти удоды еще пытались все повесить на Пидкивку... Я бы на его месте показал Федорчуку, где раки зимуют! Раскричался мля...
Дьявол
А эти удоды еще пытались все повесить на Пидкивку... Я бы на его месте показал Федорчуку, где раки зимуют! Раскричался мля...
Olezha74
Ну, я ж не мав на увазі, що він це спеціально зробив... Просто так вийшло.