Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
| Обновлено 01 августа 2013, 11:42
1661
6

САНТАНА: «Црвена Звезда не входит в число фаворитов ЛЕ»

Бразильський защитник «Черноморца» поделился впечатлениями от выступлений своей команды в еврокубках

| Обновлено 01 августа 2013, 11:42
1661
6
САНТАНА: «Црвена Звезда не входит в число фаворитов ЛЕ»

- Андерсон, вітати «Чорноморець» з хорошою грою, мабуть, зайве, але прийміть наші поздоровлення з приводу виходу до наступного раунду…
- (Посміхається). Дякую, дуже приємно бачити одеських журналістів у іншому місті, іншій країні…

- Що можете сказати про другу гру з «Дачією»?
- Ви самі бачили, що в першому таймі ми володіли перевагою, забили м’яч, мали забивати ще два-три, що мало би заспокоїти гру та достроково вивести «Чорноморець» до наступного раунду. Але перед перервою пропустили зовсім необов’язковий гол, який, звичайно, зіпсував настрій. «Дачія» ж отримала привід для радості, це мало надихнути її на другий тайм, що, власне, й трапилося.

- Лише недавно ви вилікували ногу та відновилися, в поперед­ній грі отримали ушкодження та залишили поле раніше за партнерів. Як почуваєтеся зараз? Шалений графік погано впливає на футболістів…
- Звичайно, мені дуже тяжко, оскільки майже два місяці не грав, ходив у гіпсі довго, потім багато працював у тренажерній залі, бігав, і вже потім приєднався до загальної групи. Погано, що не пройшов навчально-тренувальні збори з усіма, відповідно, не грав у товариських зустрічах, але, гадаю, скоро наздожену партнерів по команді. Ушкодження, якого зазнав уже в новому сезоні, було незначним. До речі, сьогодні молдовські футболісти кілька разів добряче перевірили мої ноги на міцність. Дякувати Богові, все добре, хоча зараз трішечки накульгую. Так, є певна втома, я лише відновлююся. Роман Йосипович перед матчем питав мене, чи готовий грати, я сказав, що готовий. Граю «на межі», але відчуваю прогрес. Мені здається, що наберу потрібної ігрової форми за кілька матчів. Принаймні, робитиму для цього все необхідне.

- Наступним суперником «Чорноморця» буде набагато титулованіша та міцна «Црвена Звєзда». Щось знаєте про цей клуб із Сербії?
- Не буду нічого вигадувати: так, чув про цю команду, знаю, що в неї шалені вболівальники, в різні роки «Црвена Звєзда» дала футбольному світові чимало талановитих гравців, але часи змінюються, сьогодні белградці не в Лізі чемпіонів, вони не входять і до числа фаворитів Ліги Європи, тож не бачу причин, через які ми маємо боятися суперника чи думати про те, що можемо його не пройти. Якщо ми вийшли до євро-кубків, маємо грати з усіма, кого підкине нам жереб. А чи міцніші серби за молдован - ми не знаємо. Поки не зустрінемося з ними - не дізнаємось. Тому з нетерпінням чекатимемо на поєдинки 3-го кваліфікаційного раунду.

Леонід ФРАНЦЕСКЕВИЧ, «Український футбол»

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fnick
7-8 место по силам, выше пока сложно.
Вперед Одесса!
Sashoff
Ну не гоже Украине быть на 9 месте в рейтинге УЕФА, ребятки надо подыматься...По этому, Вперед Черноморец!!!!
kolezey2
Черноморец тоже отнюдь не фаворит в ЛЕ,но в любом случае УДАЧИ!!!
tribuna_d
Вперед Одесса!
red1982
Сегодня посмотрим чего вы стоите,удачи в ЛЕ,она вам не помешает.
Odessit-FCCO
Удачи вам сегодня! !!!!!!